Pimm’s – saako Alkosta?

Moni lukija on löytänyt blogiini Pimm’s-postaukseni vuoksi. Kiva juttu! Se onkin se verran kiva ja kesäinen juoma etten ollenkaan ihmettele, että googlaillaan sen saantia Suomesta.

Pieni epävarmuus minulla on ollut juoman saannin suhteen, joten näppäränä flikkana laitoin eilen illalla sähköpostia Alkon asiakaspalveluun ja jo tänään mukavantuntuinen Raisa laittoi minulle kattavan ja tietoa* täynnä olevan sähköpostin. Pakko sanoa, että vaikka välillä tympii Alko ja tämä typerä monopoli, niin onneksi sieltä saa hyvää palvelua. Kiitos Raisa ja kiitos kaikki mukavat Alkon työntekijät.

image.jpg

Raisa listasi myös ystävällisesti kaikki Helsingin Alkot mistä juomaa on saatavilla, mutta koska tilanne elää en viitsi listata kaikkia tähän. Suosittelen olemaan yhteydessä suoraan Alkoon, joko käymällä, puhelimitse tai sähköpostitse.

…mutta jos askeleesi ovat keskustan Stockmannin Alkon lieppeillä, oli siellä ainakin eilen 27.6 kello 23.00 tilastojen mukaan 14 pulloa hyllyssä!

Loistava teema viikonlopulle olisi nyt tarjolla – preppy british party! Tarvitset esim. Pimm’s-juomaa, Union Jack -lippuja, sconseja, fish & chipsejä ja hyvää seuraa. Iso-Britanniassa on myös sopivasti meneillään Wimbledonin turnaus joka maailman vanhin ja arvostetuin tennisturnaus – joten myös sen ympärille voi loistavasti kehittää teemajuhlia.

*Huomioithan, että tiedot perustuvat tämän hetkiseen tilanteeseen.

Kommentit (1)
  1. Ikinä en ole maistanut, mutta jo pelkän tuon upean pullon vuoksi on varmaan pakko tehdä retki Alkoon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *