Pimm’s – se kesäinen drinkki

Jos pidät kesäisistä boolijuomista, niin Pimm’s drinkki on varmasti makuusi. Pimm’s-likööri limonaadin sekoitettuna on brittiläisten sangria. Nesteiden lisäksi sekaan pilkotaan esim. kurkkua, appelsiinia, mansikkaa, limeä ja sitruunaa. Drinkki on aika makea, mutta lasillinen kuumana kesäpäivän maistuu aina.

pimms.jpg

Itse tutustuin tähän liköörin vuonna 2008 kuin brittiläinen ystäväni toi sitä tuliaiseksi Suomen käynnillään. Se oli love at first taste. Harmikseni Pimm’siä ei ole saatavilla Alkosta. Valmista sekoitusta tölkistä saa, mutta maku ei ole yhtä hyvä kuin itsetehtynä. Joistain Alkoista sitä saattaa saada tilaamalla. 

Siskoni tytön lempinimi on Pimms ja hän on syntynyt heinäkuussa. Olenkin jo päättänyt, että kun prinsessalla on tarpeeksi ikää, aion valmistaa hänelle Pimm’s-drinkkejä hänen synttärijuhlillaan. Siitä voi niin kuin tulla meidän juttu.

pirskeet.jpg

Valitettavasti tällä simasuulla ei ole kuvaa valmiista drinkistä, mutta kappas Viinillä-blogissa sattui tänään olemaan myös Pimm’s-päivä. Katsokaapa sieltä kuva valmiista drinkistä. Pitäisiköhän Alkon ottaa tämä tuote valikoimaansa? Mä sanon ainakin että, totta mooses!

Kommentit (6)
  1. Oj – det här ska absolut testas! Kanske till inflyttningsfesten – om man för en gångs skulle lyckas få till en sån! 🙂

  2. Pimm’s on tietääkseni Alkon tilausvalikoimassa, joten tuotetta voi tilata kaikista myymälöistä ilman lisäkustannuksia..!

    1. Hei Vierailija,

      Kiitos kommentistasi. Hyvää tietää, että on ja vielä ilman lisäkustannuksia, hyvä homma. Hyvää viikonlopunjatkoa sulle!

      1. Pimm’s No1 on Hesassa Arkadian Alkon hyllyssä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *