table tray

collage.jpg

siinä se nyt on – täydellinen tarjoiluvaunu

Vaunu on tanskalaista designia ja olenkin vilkuillut sitä aika kauan mutten kuitenkaan ole osannut tehdä ostopäätöstä. Kunnes eräänä päivänä yhdessä värikkäässä blogissa oli esillä ko. vaunuja ja sitten se päätöksen teko oli helppoa kuin heinän teko.

Itse ostin tämän kaunokaisen Finnish Design Shopista ja olenkin viime aikoina tilannut heiltä aika paljon tuotteita ja ei voi muuta kuin kiittää liikkeen tarjontaa ja sujuvaa asiakaspalvelua. 

Kuvissa näkyy myös menneen viikonlopun lempiostos. Suloinen minitaulu joka muistuttaa yhden syyn miksi meillä on suu, huulet, hampaat ja kasvolihakset.

Just smile and wave boys, just smile and wave…

Kommentit (5)
  1. Ei liity postaukseen mitenkään, mutta pystyykö blogiasi seuraamaan jotenkin Bloggerin kautta? Normaali osoitteen lisääminen luettavien blogien joukkoon ei toimi, vaan Blogger valittaa, ettei osoitteesta löydy syötettä ym. Olen näiden juttujen kanssa vähän tumpelo…

    1. Heippa iidaac! Itsekkään en ole ihan promimmi näissä hommissa, mutta kokeilitko lisää: http://www.lily.fi/blogit/la-maria siihen Lisää URL-osoitteesta kohtaan? Itse ainakin äsken onnistuin, joten pitäisi toimia.

      Tässä vielä bongaamani ohjeet: http://uino.indiedays.com/2012/08/29/miten-seurata-bloggerin-kautta/

      Onnea matkaan ja kiva kun haluat seurailla mun juttuja! take care.

  2. Oi, se on niin kaunis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *