Ollako vai eikö olla, kas siinä Sluttiinalla pulma

Ollako vaiko eikö olla? Saaga Henkilöstä jatkuu vahvana. Elämä tuntuu kivulta ja rakkaudelta, tai ainakin sen esiasteelta, jossa on vankilassa. Tässä fiilistelymusiikit tähän postaukseen.

Vaikea tosiaan kuvailla edes näitä tuntemuksia, joita käyn läpi tälläkin hetkellä. Sen osaan ainakin sanoa, etten edes haluaisi ketään muuta. Päivittäinen viestittely ja viikoittaiset näkemiset pitävät huolen siitä, että pysyn vahvasti koukussa.

Tällä viikolla en pysty Henkilöä tapaamaan, mikä satutti heti maanantaiaamuna, mikä vei unet sunnuntai-illalta ja valvottaa loppuviikolla. Helvetin ihastus, vitun rakastuminen. Kyllä, puhun jo lähes rakkaudesta. Toisen tuoksu, toisen virheet ja hyvät puolet ja toisen koko minuus ovat vieneet lorttojen kruunaamattomalta kuningattarelta Sluttiinalta järjen.

Läheisten käskyt lopettaa juttu, koska näkevät sen, mitä tuo minulle tekee, eivät ole tuottaneet tulosta: itsepintaisesti ajattelen kuinka toivottoman ihastunut silti olen.Ja kuinka kaikki toimii ihanasti yhdessä.

”Sä olet sen valinta, eivät ne..”

Epävarmuus on varmaan pahinta mitä tällainen juttu aiheuttaa: kuten otsikossa totean, ollako vaiko eikö olla? Miksi Henkilö haluaa nähdä jos tietää, ettei tästä tule mitään? Miksi tehdä muutakin kuin harrastaa villiä seksiä?

Oma riittämättömyys ja itsensä kyseenalaistaminen aiheuttavat ongelmia oman pään sisällä, vaikka yhdessä ollessa, hänen käsissään, olen täydellinen. Tunnen siis oloni täydeksi ja kokonaiseksi vain hänen sylissään tai  läsnäollessaan. Tuntisin myös erikseen, jos hän ei hakisi samalla suhdetta, jota ei voi kanssani rakentaa.

Minä taas näen tulevaisuuden, vaikkakin tämä tilanne heittää siihen varjoja. Ehkä pitäisi olla sen verran järkevä jo, että kuuntelee omaa intuitiotaan sen kuiskaillessa. Ja ystävien huutaessa. Sillä onko moderni rakkaus todellakaan sokea? Tunne on tietty tunne, mutta kaikki tieto ja fakta on saatavilla suhteen punnitsemiseksi. Voiko huonoista valinnoista syyttää kuin itseään?

Sluttiina ei siis osaa päättää ollako vaiko eikö olla katsomassa tätä korttia? Jatkaako munan lutkutusta vai pistääkö juttu jäihin, toivottaa koko juttu loistokkaalle matkalle roskakoriin. Mitä sä tekisit Sluttiinan kenkiin joutuessasi, löytyisikö sitä puuttuvaa selkärankaa?

Push me. Sluttiina ei osaa päättää: ollako vaiko eikö?

 

suhteet parisuhde seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *