Rakkaudella, Tinder

Tänään ajattelin puhua himan Tinder Goldista ja sen käytöstä. Taustaksi, että latasin kuukaudeksi käyttöön maksullisen Tinder Goldin, jolla saa nähdä muunmuassa saamasi tykkäykset, enemmän huippupoimintoja ja ties mitä, mikä ei jaksanut juurikaan kiinnostaa.

Vietin töiden jälkeen iltaa kotonani ja kun muu sosiaalinen media oli koluttu luita myöten, päädyin aivan vaihteen vuoksi selailemaan jälleen deittisovelluksiani. Range, jolla katselen on hyvin suppea, pidän noin kilometrin parin säteen ja avaan sovellusta eri paikoissa liikkuessani, jolloin voin täsmäkalastaa paremmin.

Olin hurjan tylsistynyt, joten päädyin kokeilemaan Goldia, jota muutamat sinkkuystäväni olivat jo ehtineet testailla huonoin tuloksin. Mainittakoon, että nämä juttuni perustuvat aika suppeaan otantaan, vaikka nettijuttujen perusteella taitaa olla aika yleistä. Ei kun vaan luottokortti vinkumaan ja turhia euroja sovellukseen.

Anteeksi, mutta mitä täällä tapahtuu?

Rapsakat 5000, siis viisi-vitun-tuhatta, miestä, jotka voin pyyhkäistä oikealle ja saan välittömän osuman? Anteeksi mitä? Olin aivan ällikällä lyöty! Viisi-vitun-tuhatta.

Jos aikaisemmin oli ihan kivasti matcheja, niin tämä oli jo jotain aivan käsittämätöntä. Ja muutos myös oli hurja: kun pyyhkäisin oikealle, alkoi keskustelu todella usein samantien. Toki olin taas tässä pari kertaa päätynyt vaihtamaan bioa ja kuvia, koska otti päähän ensinnäkin ne ”miehet, jotka”sekä pikavoittoa tavoittelevat hedonistiset dicpicaajat, helpommalla pääsee kun pistää tylsimmät ja tavallisimmat kuvat jakoon. Huoh vaan. Ja jopa osa keskusteluista oli vallan hyviä! Joskin, omaa laiskuuttani, ne saattoivat pian muuttua epätoivoisiksi ehdotuksiksi tai ruinaamiseksi, kun en jaksanut kovasti panostaa alkuun, tästä tulee lisää teille myöhemmin, kunhan saan kerrottua lisää velhomiehestäni.

Piti alkaa tekemään tiukkaa karsintaa, tämä oli kunnon konmari tinder-versiona. Otin tavoitteeksi tyhjentää listan.Voin kertoa, etten onnistunut, sillä vaikka swaippasin ainakin tuon verran kolleja omiin suojiinsa, en päässyt aivan nollille saakka. Olen suunnilleen kartalla siitä, montako osumaa nappasi ja satoihin pyöristettynä myös alkuperäisestä swaippausten määrästä. Prosentti, tai tarkemmin noin 1,1%, jalostui matchiksi. ”Pappi, lukkari, talonpoika…”

Jäikö käteen muuta kuin luu?

Ihan hauska kokeilu, en välttämättä toista. Parit deitit olisi ainakin tiedossa Goldin ansiosta tässä, kunhan saisin sovittua niitä hieman tarkemmin. Harmi, ettei niitä voi kutsua kotiin katselemaan Netflixiä ilman chilliä, ellei siltä satu tuntumaan sittenkin.. Jos ei muuta, niin listoilla on kivan näköisiä jannuja, joista osalla on tosi mukaviakin juttuja, osalla ei sitten taas lainkaan.

Naisena Tinderissä tosiaan on kuin haiden ympäröimänä, sua nyitään joka suuntaan ja hyvin eri tyyleillä. Saatoin poimia myös hierontaa tarjoavan herran, vaikka välttelen seksibätängiä useimmiten! Hupsis! Myyntipuheet vaikuttivat, pitää harkita rohkaistumista.

Myöskin naisena, voin suositella jos haluaa pikaisen osuman! Miespuoleiset ovat taas kertoneet, että muutama match silloin tällöin, paras oli parin kuukauden goldi questin jälkeen, kun hänellä oli tykkäyksissä vain kourallinen naisia, joista kukaan ei aloittanut kesusteluja tai ollut aktiivinen.

Lupaan kertoa teille heti, jos satun löytämään muutakin kuin munakoisoja, siihen saakka: antaa kaikkien kukkien kukkia! Peace out!

suhteet parisuhde seksi sinkkuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *