Kotitreenejä koko kropalle käsipainoilla.

Kaupallinen yhteistyö: Fitfarm

Kotitreenejä koko kropalle                                              käsipainoilla.

Sini heilimo 30.7.2022

Rupesin tekemään hiljattain kotitreenejä käsipainojen kanssa. Olen treenannut myös pyörälenkkejä ja kävelylenkkejä. Jokaisen elämäntilanteeseen sopii lyhyet ja tehokkaat kotitreenit ja ne on hyvä tapa saada liikuntahetket soviteltuna päiviin ja tuloksia näkyy varmaankin  rupeamaan syntymään, kun jaksaa säännöllisesti treenailla. Tarvitaan tietenkin sopiva ruokavalio myös rinnalle ja lepoa sekä treeneihin sopivasti vaihtelua.

Aikaisemmin tein tosi paljon vain kävelylenkkejä ja zumpaa kuntosalilla fitness club nurmijärvi ,  mutta nyt olen ottamassa itsestäni niskasta kiinni ja pyrin tekemään käsipainojen kanssa 2-3 kertaa viikossa. Katsotaan millaisia muutoksia tulee kohta.

Lihaskuntoharjoittelu tiivistää kehoa omalla tavalla ja kun lisää sen ruokavalion ja muutakin liikuntaa varmaan tulisi parempia tuloksia.

Omat tulevat treeniviikot tulevat olemaan juuri sisältäen 2-3 lihaskuntotreeniä ja 1-3 jotain muuta. Ja tosiaan lihaskuntotreeni on vain 20-30 minuutin treenejä.

Jaan tässä postauksessa teille omat suosikkikäsipaino treenin Mitä voi tehdä niin kotona kuin kuntosalilla esim. fitness club nurmijärvellä. Kannattaa siis laittaa talteen tämän vinkit ja ottaa ne esille, kun kaipaat omiisi treeneihin vinkkejä.

Käsipainotreeni

https://www.fitfarm.fi/

https://www.naantalispa.fi/

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (1)
  1. Kommenttia vain. Tuossa postauksessa on pari sivua josta saa alennuksia kun mainitsee minun blogini nimen. Hyvää elokuun alkua kaikille.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *