Lokakuu oli yhtä juhlaa

Syntymäpäivä_koristelut.JPG

Lahjapaketit.JPG

 

Lokakuussa on perheemme synttärisuma. Tällä hetkellä istun junassa matkalla Helsinkiin tapaamaan siskoani ja tarkoitus on juhlistaa hänen synttäreitään. Varsinaiset juhlat valitettavasti missasin viime viikolla (pahoittelut siitä) välimatkan takia, joten järjestän siis omat. Suunnitelmat ovat vielä täysin avoimet, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tulee ohjelmassa olemaan shoppailua, hyvää ruokaa ja juomaa ja ehkäpä vähän kulttuuriakin.

Hotellin varaaminen muutama viikko sitten osoittautui haasteelliseksi, koska kaupunkiin eksynee samaan aikaan muutama lätkäjätkä. NHL Global Seriesin ansiosta hotellit eivät todellakaan sopineet meidän matkabudjettiin, mutta onneksi majoitus löytyi kuitenkin kohtuu hintaan Airbnb:n kautta.  Nyt vaan aurinkoa parille seuraavalle päivälle (pliis!) niin viikonloppu on täydellinen.

 

Lasten synttärit.JPG

Lasten_synttärit_2.JPG

 

Viime viikolla juhlittiin myös poikani 10-vuotissyntymäpäivää. Tuntuu kyllä uskomattomalta, että siitä tosiaan on jo vuosikymmen aikaa, kun sain tuon pienen käärön mukaani sairaalasta ja elämä muuttui kertaheitolla ihan toisenlaiseksi. Tuohon vuosikymmeneen mahtuu paljon hyviä muistoja, mutta myös valvottuja öitä ja murheitakin. Mutta kaikista hetkistä olen kuitenkin kiitollinen <3

 

Lahjojen_aukaisu.JPG

Lahjojen_aukaisu_1.JPG

Lahjojen_aukaisu_2.JPG

 

Syntymäpäivää vietettiin ihan vaan perheen kesken ilman sen kummempaa hässäkkää. Ja siskokin sai osallistua pakettien avaamiseen. 

 

Legojen_kasaus.JPG

Legot_1.JPG

Legot.JPG

Valmis.JPG

 

Ja mitäpä syntymäpäivä olisi ilman legoja 🙂 

 

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

– h

 

 

perhe lasten-tyyli diy sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *