Kiitos ja hyvästi

Goodbye San Francisco. Kiitos näitä 14 upeasta kuukaudesta jotka sain täällä viettää. Kokemus on ollut epäilemättä elämäni parhaita. On uskomatonta miten lyhyessä ajassa voi kokea niin mielettömän monta hienoa asiaa ja tutustua upeisiin ihmisiin, joista jokainen on rikastuttanut tätä elämää tavalla tai toisella. Ikävä tulee ihan varmasti! Mutta hätä keinot keksii, jos tänne päättää takaisin haluta. Täytyy vaan saada tuo M mukaan ja se ei hetkeen Pohjoismaiden työhaasteilta onnistu 🙂

Mikä sitten jäi harmittamaan? No se ettei ollut enemmän lomaa! Ettei haaveista huolimatta ehditty Havaijille. Että Los Angelesissa käytiin vain kerran, siitäkin on jo yli vuosi. Ja ettei ehditty käydä muutaman korttelin päässä sijaitsevassa ilmaisessa cable car museossa kertaakaan! Aina oli jotain muuta. Ja jos nämä harmitukset osaa kääntää positiiviseksi, tajuaa että ei se elämä tähän lopu. Että tulee uusia lomia ja uusia seikkailuja ja silloin on vapaus taas valita minkä ottaa suunnakseen.

Bloggaaja lähtee nyt lomalle (viiden viikon ansaitulle sellaiselle!) ja palaa ehkä lomalta pää tyhjänä ja jättää bloggaamisen tähän. Tai sitten hän palaa lomalta pää täynnä uusia ajatuksia uudessa elämässään ja palaa kirjoittamaan jostain ihan muusta kuin Ameriikasta.

Sf1.jpg

suhteet oma-elama syvallista ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Hyvää lomaa! ja odotan jännityksellä päästäänkö lukemaan jatkossa seikkailuista seuraavassa kotimaassa!

  2. Hehe, kiitos! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *