BottleRock Napa

Lily on back, pystyssä, elävien kirjoissa, vihdoin viimein! Mitä nyt muutamaa pientä bugia lukuunottamatta, kuten että mun bannerikuva puuttuu 🙁 Lupasivat tuoda sen takas ilman että teen itse mitään, eli ei auta kun odotella. Fontitkin on vähän sinnepäin, mutta uskotaan että pitkällä tähtäimellä tää muutos on hyväksi. Ainakin on ollut ikävä tänne, niin kiva että saitti on vihdoin livenä.

Niin terveisiä vaan täältä kotisohvalta, täällä makoilen keuhkoputkentulehduksessa jo ties kuinka monetta päivää. Sairasoloilun positiivinen puoli on se että meidän perheen toinen jäsen on taas kotiutunut työmatkaltaan ja on myöskin vähän puolikuntoinen, joten meitä on täällä neljän seinän sisällä kaksi. Vuorotellen keitetään toisillemme teetä, pikkasen säälittävää 😉

Ehdittiin me vähän viime viikonlopusta sentään nauttia, ennenkö tauti iski ihan tosivoimin. Napassa järjestettiin ensi kertaa festarit nimeltä BottleRock ja sinne suunnattiin lauantaina. Nimi tulee tietysti alueen viinitiloista, joista 25 sponssasi tapahtumaa. Hyvään ruokaan ja fiilikseen oli satsattu, tää oli tapahtumana sellanen Pori Jazzin ja Flown välimuoto. Ja jos täytyy laittaa festarit järjestykseen, niin tykkäsin tästä tosi paljon enemmän kun Outside Landsistä. Mun mielestä festareissa parasta on kun voi tanssia viltillä paljan jaloin auringonpaisteessa kylmä valkkari kädessä.  Tai no kylmänä se valkkari ei kovin kauan pysynyt. Mun suusta harvoin kuulee valitusta liian kuumasta ilmasta, mutta sen verran särki päätä tää orastava tauti, että paikoin ois tehnyt mieli päästä vähän varjoon 30 asteen porottavassa kuumuudessa.

Mitä bändeihin tuli, käytiin kuuntelemassa Best Coast, Donavon Frankenreiter, Dwight Yoakam, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros ja Iron & Wine. Illan päätti Kings of Leon joka teki paluun 5kk keikkatauoltaan.

bottlerock1.jpg

bottlerock2.jpg

bottlerock3.jpg

bottlerock4.jpg

bottlerock7.jpg

bottlerock8.jpg

Suhteet Oma elämä Musiikki Suosittelen

Alle kympin tacoja

tacos_kollaasi.jpg

Taas tulee ruoka-aiheista juttua!

Täällä tää arki rullaa normaalisti eteenpäin. Suurimmaksi osaksi ei tule edes mieleen ajatella että viimeset viikot on kohta käsillä. Sillon kun sen tajuaa, iskee pieni paniikki. Voiko meidän elämä Kaliforniassa tosiaan olla kohta ohi? Toisaalta muutto ajottuu ihan täydellisesti, lähdetään suoraan täältä lomille, heinäkuu oltais Suomessa varmaan muutenkin, ja elokuussa voi sit ajatella alottavansa vähän niin kun uuden lukukauden uudessa koulussa. Tässä tapauksessa vaan uudessa työssä uudessa kaupungissa.

Yks asia mitä mulla tulee varmasti ihan hullun kova ikävä on halpa ja huippuhyvä meksikolainen ruoka. Tässä kolme ateriaa hintoineen viimeseltä muutamalta viikolta:

Pacific Catch: tacolautanen ja lisukesalaatti $12,50, ”riisikulho” tuoretonnikalalla yms lisukkeilla $7,50 (tää tais olla havaijilainen annos). Noista ois toisellakin pärjännyt mainiosti, mut halusin vähän maistella. Lisäksi pullo Rieslingiä oli $30, minkä ravintola kuitenkin unohti laskuttaa 😉

Tacolicious: 2 lihatäytteistä ja 2 kalatäytteistä tacoa + maissilastuja dipillä $7

Tropisueno: 3 tacoa vapaavalintaisilla täytteillä $5. Tää tosin oli Cinco de Mayo diili, ei varmasti normihinnoilla ihan noin edullinen.

Meksikolaiset ravintolat viettävät täällä myös viikottain Taco Tuesdaytä, ja useimmista paikoista tacoja saa $1-$2 per kipale.

Ja todetaan vielä sen verran, että tacojen laskentatapa on aika erikoinen. Eli kun listalla lukee 2 tacoa, kuoria saa käytännössä aina tuplamäärän ja mulla ainakin on tapana jakaa se täyte puoliksi niille kuorille.

Suomesta tänne on shipattu ruisleipää.. mitenköhän tacot sais kuumina ja tuoreina kuljetettua Ruotsiin..?

Suhteet Ruoka ja juoma Oma elämä