Pari ravintolapoimintaa

Sallinette mulle vielä yhden New York -aiheisen postauksen ennenkö luulette et musta on tulossa Itärannikon Kuide 😉

Kuten tuli jo aiemmin mainittua, tärkeä osa meidän matkaa oli hyvä ruoka. Meidän pöytävaraukset oli itse asiassa tehty jo useampi viikko ennen reissua. Sisko päivysti OpenTablessa ja varasi meille päydät tasan neljä viikkoa ennen kullekin illalle suunniteltua dinneriä. Aamiaiset ja lounaat meni vähän vähemmän orjallisissa merkeissä, mutta suosituksiin luotettiin niissäkin. Mun mielestä hölmöin virhe minkä lyhyellä kaupunkilomalla voi tehdä on se ettei yhtään suunnittele tai kysele vinkkejä etukäteen. Koska ainahan ne varaukset voi perua jos suunnitelmat muuttuu, mutta jos tekee mieli syödä hyvin ja vieläpä kivassa ympäristössä, välttyy ainakin siltä että maksaisi ylimääräistä ”turistilaadusta”.

Fig & Olive oli ekan päivän lounaspaikka raikkaine välimeren makuineen. Muutamaan annokseen oli tosin lorahtanut paikan itse valmistamaa oliiviöljyä vähän turhan reippaalla kädellä.

figolive_kollaasi.jpg

Kun pojat keksi lähteä NHL-peliin ja meille tarjoutui siskon kanssa mahdollisuus viettää lauantai-ilta Manhattanilla kahdestaan, paikaksi valikoutui Standard Grill.  

standard_grill.jpg

Sohon Mercer Kitcenissä oli ehkä matkan paras ruoka. Toisaalta innostuttiin syömään pääruoaksi pizzaa, ja jos pizzasta tykkää sillä harvoin voi mennä kovin pieleen. Huomaa pizza sitruunalla!

mercer_kitchen.jpg

Pastiksessa käytiin vikana aamuna brunssilla. Täällä ehkä sorruttiin eniten yllämainittuun turistivirheeseen, mutta Pastis on paikkana niin hurmaava että se antoi paljon anteeksi.

pastis.jpg

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma matkat