Aloitetaan

Aloitetaan tämä painon pudotus!

Aloitetaan sillä, että luodaan faktat tiskiin tästä aloituslähtökohdasta. Olen 25 vuotias nainen, jonka elämä ei ole ollut aina helppoa. Olen kärsinyt ylipainosta rankasti sanottuna koko elämäni ajan. Olin aina koulussa se pullukka tyttö, jota kiusattiin. Tietysti turvauduin sitten herkkuihin ja lisää kiloja helposti kertyi.

Vuonna 2012 tein kuitenkin elämäntapamuutoksen. Vaaka näytti pyöreätä 100kg ja päätin etten anna kiusaajien hallita elämääni enää. Puotin painoa terveellisesti ja vuoteen 2014 mennessä painoin 68kg, joka oli juuri sopiva paino minulle. Olin pudottanut 32kg, joka on huima määrä! 

Kesällä 2015 kuitenkin alamäki alkoi… ihastuin, aloin seurustelemaan ja erosin. Kaikki tämä 2 kuukauden sisällä. Sain selville, että mies vain pelleili minun kanssani eikä ollut missään kohtaan tosissaan. Lopulta hän jätti minut ja siitäkös se kilojen nousu sitten alkoi. Aluksi painoa nousi vain vähän, mutta vuoden kuluttua olin jo 10 kiloa painavampi.

Lopullinen niitti tuli, kun talvella 2016 teloin jalkani pahasti ja kipsiä minun täytyi pitää jalassa 3 kuukautta. Yritin saada liikuttua, vaikka kipsi olikin jalassa, mutta paino ei lähtenyt putoamaan: päinvastoin. Liikkuminen välillä vieläkin sattuu jalkaan, osaksi syynä voi olla se, että jalassani on levyä ja ruuveja. Kuitenkin… tämä painon pudottaminen nyt ahistaa ja masentaa. Löysin tosirakkauteni viime vuonna ja nyt asumme yhdessä. Yksityiselämäni on siis erittäin hyvällä mallilla, mutta paino ei ota laskeakseen. 

Tämän aamuinen paino on siis 98,7kg !!! Kauheaa.. olen melkein samassa pisteessä, kuin 5 vuotta sitten. Minä en halua samanlaiseksi masentuneeksi, kiusatuksi tytöksi. Haluan olla samanlainen tyttö, kuin 3 vuotta sitten: iloinen, aktiivinen ja laihempi. Haluan mennä joku päivä naimisiin poikaystäväni kanssa ja haluan tuona päivänä olla fitissä kunnossa sekä pukeutua unelmieni hääpukuun.

Uskon, että tämä matka tulee onnistumaan! Olen ottanut avukseni Keventäjät -sivuston, jossa voin laskea syömisiäni sekä energiankulutustani.

Tervetuloa mukaan matkalle, tehdään tästä naisesta taas laihempi :)! 

suhteet oma-elama terveys liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *