Se on Vappu nyt.

Oon pidelly hiljaiseloa, oon nimittäin virkkaillut ja neulonut. Virkkasin jo Saken, mutta pitää käydä kaupoilla joku päivä, nimittäin, tarviin kuitenkin huopaa..
Ja sitten alotin neulomaan J:lle villapaitaa, johon tulee Transformers. Neulominen on liian tylsää, onneks ens viikolla pääsee jumboo <3.

Eilen käytiin hengailemassa ostarilla ja muksut sai foliopalloja. Nyt on 3/4 3foliopalloa per nassu.
Tänään sitten käytiin Tikkurilassa. Mun ostokset oli 25 eri lakua ja lisko. Pojat sai vesipyssyt ja toinen ssai tötterön, toinen mulkosilmät ja sitten saivat pillitorvet, mitkä-ikinä-onkaan. Käytiin Oklahoman terdellä ja otin yhen sidukan, lapset sai limut ja jätskit. Me aikuisethan ne jätskit sitten syötiin, kun oli vadelmakastike ja se oli kirpeä. Ja olisin halunnu viedä lapset tivoliin, mutta eihän mua taaskaan ensin kuunneltu ja sitten kun sain ääneni kuulumaan oli kello jo aivan liian paljon, joten oli turha kävellä enää toisesta päästä toiseen päähän. Meinasin ostaa vaunuverhon, mut 18e nii ei tällä kertaa raaskinu. Eihän se paha hinta ollu, mut kerkesin jo lakut ostaa, nii joskus on pakko miettiä onko se niin pakollinen nyt.

Taas oli paljon tekstiä mielessä ja nyt lyö tyhjää, joten ehkä tähän on hyvä lopettaa :).

Kohta alkaa toinen erä ja kannustetaan Suomi voittamaan USA :).

suhteet oma-elama diy vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *