Treffi-illasta tuli työleiri

Tänään meillä piti olla treffi-ilta. Vaan meillepä tuli yllättäen käsky raksalle. Tonttia pitäisi tasoittaa. Taivaalta tulee vettä kuin saavista. Mieheni gore-tex -taki ei enää pidä vettä. Meikä oli tälläytynyt ja sitä rataa. Olimme suunnitelleet menevämme pitkän kaavan mukaan ulos syömään ja siinä samalla vähän ostoksille. Piti kiertää vähän vaateliikkeitä ja vierailla oikein ajan kanssa vauvantarvikeliikkeessä hypistelemässä juttuja uudelle tulokkaalle. 

Noh, eihän aina mene niin kuin Strömsössä. Ja oon ihan varma, että Strömsössäkin ne ottaa ainakin miljoona ottoa ennen ku ne saa tehtyä täydellisen kartisanpaistin, linnunpöntön tai pannunalusen. Nyt ajoimme kiireen vilkkaan pizzalle ja nappasimme täsmäostoksena vauvanharsoja ja muutaman ALE-löydön. Minä löysin mekon, joka venyy vauvamahan kanssa ja on tarpeeksi avoinainen imettämiseen, jihaa! Meillä oli mukana vain yksi sateenvarjo ja sateenvarjon oikeasta kulmasta tuli vääntöä. Minä pidin sitä miehen mielestä liian edessä ja mielestäni mies piti sitä liian takana. Romanttisesti suuntasimme vielä Citymarkettiin ostamaan juhannusevästä ja kasan karkkia kotiinviemisiksi.

Tontilla ei mennytkään pitkään, sillä sateen vuoksi suurin osa hommista siirrettiin sittenkin huomiselle. Nyt jäi sitten kilistelyt ravintolassa väliin, mutta meillä on sentään irttareita, kotisohva ja lapsi mummolassa. Eli oikeastaan ihan huippu treffipäivä tää kaiken kaikkiaan on sittenkin. Niin ja miksikö kesken treffi-illan oon kirjoittamassa tätä juttua blogiin. Kyllähän kaksi vannoutunutta nörttiä tarvitsevat oman, rauhallisen dataushetken, kun kerrankin on sitä kuuluisaa aikaa. Sehän vasta luksusta onkin! Mies pelaa pari peliä ja minä vietän aikaa blogimaailmassa. Kohta napsahtaa sihijuoma, irttaripussi ja Netflix auki. Well hello oma aika, I like you!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *