Pitkästä aikaa

Rakas päiväkirja!

Naurattaa, kun luen tuota edellista kirjoitusta. Mä olen kirjoittanut juuri noin niin monta kertaa aiemminkin ja tässä samassa jamassa olen edelleen. Mulla on sairaasti ylipainoa, joka todella alkaa haitata mun elämää toden teolla. Mä olen vähän saanut itseluottamusta nostettua, mutta mä olen sairas ja sairaudesta parannutaan vain tervehtymisellä :).

Mä olen jojoillut, kokeillut, vääntänyt, itkenyt, huutanut, juossut, oksentanut, kiroillut, ruoskinut, hautonut kuolemaa ja pelännyt elämää niin kauan tämän mun ylipainon kanssa, että en todellakaan osaa sanoa, että millaista elämää normaalisti 27-vuotias nainen elää, voisiko joku kertoa? Voisiko joku kertoa, miltä tuntuu, kun parisuhteet kariutuu sen takia, että rakkaus loppuu eikä sen takia, että saan oksentaa rauhassa? Miltä tuntuu mennä ystävien kanssa ulos ja jutella mukavia, eikä pelätä kuollakseen, että joku mimmeistä saa päähänsä mennä kakkukahville, sillä itsehän ei koskaan voi syödä YHTÄ kakkupalaa vaan pitää tulla kotiin kaupan kautta ja mättää koko käpykakku naamariin ja sen jälkeen vessanpyttyyn. Miltäköhän tuntuu, kun joku päivä ruoka on vain ruokaa ja elämässä on suurempia huolia ja iloja kuin se, mitä, miten, koska syö seuraavaksi.

Mä olen tehnyt itselläni hieman kokeita ja havainnut, että mä olen sokerisiippuvainen siis ihan oikeasti todella pahasti riippuvainen sokerista. Mä saan siitä kamalia oireita ja silti haluan syödä sitä vaan lisää ja lisää. Vatsaoireet on tietysti pahat, mutta eilen ihan havainnoin, että kun syön sokeria mulla menee nenä tukkoon, samoin korvat, en saa kunnolla henkeä, vatsa turpoaa aivan mielttömän kokoiseksi palloksi ja ranteisiin alkaa heti sattua ihan hitosti. Sokeri on mun elimistölle myrkkyä, enkä oikeasti voi syödä sitä lainkaan. Eli olen tänään aloittanut sokerittoman elämän. Ensimmäinen etappi on olla 40 päivää ilman sokeria! En myöskään käytä mitään piilosokerituotteita vaan olen ehdottoman jyrkkä tämän asian suhteen. Syön kyllä täysjyvätuotteita sekä kauraa että ruista, mutta en valkoista vehnäjauhoa. Uuden elämäni kunniaksi halusin käydä vaa´lla ja kivasti paino olikin 97,1kg! HYYYIIII!

hyvinvointi terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *