Nyt jätkät hei kriisiviestintää ja kukaan ei myönnä mitään!

Kokouspaikka: Jossakin

Läsnäolijat: Kirjoita tähän jotain

Pvm: Silloin kun Suomi lähti nousuun

Hei jengi, kiitos kokouksesta. Me saatiin ihan sikana aikaan. Hyvä me! Kiitti muuten viimeisestä, oli hyvät kekkerit. No hei anytime kuule.

Kaverit! Me unohdettiin tää vika kohta täällä asialistalla. Mitä hittoa täs ees lukee? Jotain sössötystä päiväkotipaikoista. Ei oo tilaa tarpeeks muksuille, liian vähän henkilökuntaa, vaaratilanteita, sairauspoissaolot tapissa..joojoo huoh. Mä jo maistoin lounasskumpan mun huulilla. Nyt hei tyypit, hoidetaan tää äkkiä pois alta ja sit vaan menoks. Eli ongelma on siis se, että liikaa muksuja ja liian vähän tilaa. Nyt jokainen miettii ihan tosissaan. Rakennetaan lisää tilaa? Nyt Raipe lopetat ton sekoilun! Niinku mihin? Nyt skarppaat jumalllauta! Ei tänne nyt lisää rahaa laiteta.

Nyt tehdään näin, että käsketään niiden vaan olla hiljaa. Herra asiantuntija siellä takana! Eiks tän vois esittää näin, että jos työntekijä on ollut paikalla aamusta niin se sit merkataan vaan oleen paikalla koko päivän? Noni henkilökuntavaje paikattu. Sit kans laitetaan et vaik ryhmässä saa olla mitä 21 lasta…joo venaas..nii lasketaan siihen sit viä puolipäiväiset ja muut niinku päälle. Et siis 21 suurinpiirtein kerran viikossa paikalla. Muuten 29. Mites noi tilat? Ai mitä sanoit? Lasketaan ulkoseinät neliöihin mukaan. Saatana Martikainen sä oot nero. Ai joku säädös? Kymmenen muksua per vessanpönttö? No mut hei nii missä sen pöntön pitää olla? Et kun ajattelee Stadia, niin onhan jokaisen päiväkodin vieressä joku Picnic? Onhan sielläkin pönttöjä? Ja eiks potta ole tavallaan pönttö? Noniin tilaongelma hoidettu. Mitäs me vielä keksittäis? Laitetaan et ei saa ottaa sijaisia esim tammikuussa. Minään tammikuuna. Säästetään siinä mukavasti pari tonttua. Eiks alkuvuodesta oo aina hiljaista? Siis tää näyttää siltä tää ala, että pitäis perustaa pari päiväkotia! Pari jotain muijaa sinne pitää seiniä pystyssä ja kääritään hitoksen hyvät massinderukset. Maalia pintaan ja joku ankanmuotoinen kyltti. Helvetin hyvä. Joojoo jätkät, mä haistan täs jotain. Paskat mistään liksasta, tarjotaan maanantaisin aamupullat ni nehän jaksaa. Eiku kahvit, aamukahvit. Muuten saa kyl maksaa sumppinsa ite.

TsiljardialehtijuttuaEileikkirahaakamppistaCase TouhulaaCaseAnkkalampea myöhemmin->

Kokoustila: Joku

Läsnäolijat: Kirjoita tähän ne ketkä suostuu oleen paikalla

Pvm: Kun paska lensi tuulettimeen

Hei nyt jätkät me ollaan hävitty tää peli. Nyt sukkana viestiä jokaiselle päiväkodin johtajalle, et ne on ymmärtänyt aivan saatanan väärin nää meidän ohjeet. Tottakai heti sijaisia paikalle jos joku on poissa.Tai vaik kaks sijaista. Kirjoita et ihan hemmetisti sijaisia. Sit kans sanotaan, et me ei kyllä olla neuvottu ketään merkkaan et on paikalla vaik onki koulutuksessa. Ei tod olla. Kuka jumalauta semmosta ehdottais. Kirjoitiksä nyt et niitä sijaisia sinne joka käänteessä? Että hirveän matalalla kynnyksellä soittelevat niitä sinne. Kirjoita hei niin, että aamuvuoroon ekana tuleva soittaa sinne  viisi sijaista ihan vain lämpimikseen. Ja kukaan ei myönnä olleensa missään tekemisissä Touhulan ja Ankkalammen kans! En ollut purjehtimassa viime viikonloppuna niiden kans! Eikä jaettu Rukan mökkiä, ihan eri viikoilla oltiin.

Oliko jotain muuta? Ai neliömäärät. Nyt vaan kentälle semmosta positiivista vibaa et mitä on laadukas varhaiskasvatus. Onkse niinku joku huone? Ei ole. Se on mielentila. Että nyt vaan siitä työn imua. Joo kirjoita työn imu ja kutsumusammatti. Et tapoja oppia on hirveän erilaisia ja et vaikkei pääsis aina nyt esimerkiksi sisään niin sen voi ottaa niinku semmosena innostavana tekijänä. Näkee hei vuodenajat! Kirjoita vuodenajat. Sit tän kokouksen jälkeen jokainen jää kirjoittaan omaan someensa siitä, miten järkyttynyt on näistä jutuista mitä media tarjoilee jatkuvalla syötöllä. Sit jokainen käy kommentoimassa toistensa juttuja, et joo eiks ookki karseeta. Noni twitterit auki saatana!

 

 

Kommentit (1)
  1. ”Onkse niinku joku huone? Ei ole. Se on mielentila.”
    :’D Kiitos, tälle oli vaan pakko nauraa, koska just näin absurdilta meno välistä tuntuu kentällä vaatimusten ja olemattomien resurssien keskellä. Kiitos muutenkin hyvästä blogista, postauksia on aina mielenkiintoista lukea!
    t. toinen vakaope

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *