It takes two to tango, mutta latinoita tarvitaan vain yksi

latina.jpg

It takes two to tango, mutta latinoita tarvitaan vain yksi.

 

Mies lainaa autoasi tehdäkseen työkeikan. Muutaman viikon päästä mainitset autossa yhä lojuvista tarvikkeistaan. Vastauksensa on: en voi uskoa, ettet sinä ole vielä siivonnut niitä!

Latinomies tekee halutessaan, mitä haluaa ja naisen paikka on kotona odottamassa. Koska nainen on pääsääntöisesti vapaa-aikansa kotona, on hänellä luonnollisesti aikaa tehdä myös kaikki kotityöt. Mikäli latinomies on nälkäinen ja valmistaa ruokaa, naisen on syytä ymmärtää, että tämä miehen kokkaus on oikeastaan palvelus hänelle ja siitä tulee osoittaa kiitollisuutta. Kun peset lattioita, joita et viitsi pyytää häntä moppaamaan, mies saattaakin jalosti tarjoutua tekemään työn. Et kuitenkaan vapaudu tässä tilanteessa muihin puuhiin, koska mies valistaa sinua siivousalan toimivimmista tekniikoista. Yritä esittää kuuntelevaa ja sulje korvasi tämän esitelmän ajaksi. Kasvaessamme pohjoismaiseksi naiseksi, sotien jälkeisien sukupolvien saattelemana, emme voi välttyä kulttuurishokeilta elämänkumppanimme osoittautuessa latinoksi.

 

suhteet rakkaus seksi suosittelen
Kommentit (3)
  1. Lauriqwerty
    6.5.2018, 22:29

    Ah ne kulttuurierot. Patriarkaalisen kulttuurin kasvatti ja moderni suomalaisnainen… varmasti voi aiheuttaa myös hankalia tilanteita.

    1. Veit tangokengät suustani. Encantador!

  2. Haasteellisen parisuhteen kulttuurisidonnaiset näkemyserot – välillä ne naurattavat ja joskus tulee itku.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *