Arvatkaa mitä?

kysypois.jpg

On kaksi asiaa, joita en ole tehnyt vähintään pariin vuoteen: piirtänyt ja kasannut kysymyspostausta. Tähän tulee muutos nyt.

Kuten eilen Facebook-seuraajilleni lupailin, nyt saa kysyä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Jos olette pohtineet millaista on opiskella vieraalla kielellä, missä sijaitsee Pariisin paras pussailupaikka ja mistä löytää New Yorkin viileimmät aurinkolasit, tilaisuutenne on tullut. Antakaa palaa!

Vastailen kysymyksiinne ensi viikolla. Nyt lähden kohti Kööpenhaminaa, vi ses!

Kommentit (22)
  1. Onko sulla ketään tooosi hyvää ja läheistä kaveria, jolle sä voit olla kaikkea muuta ku se täyspositiivinen ihminen jota sä täällä oot ja kertoo huolistas jne?
    Oliko koulu sulle ykkösjuttu juttu yläaste- ja lukio-aikoina?
    Miks sä halusit sillon just Ranskaan ja Pariisiin? Tai siis mistä sä sait innostusta muuttaa sinne? Kuinka monta kertaa sä olit käyny Pariisissa ennen sinne muuttoa?
    🙂

  2. Millä tavalla Yhdysvallat eroaa Euroopasta? Ihmiset, kulttuuri, ruoka, suhtautuminen ulkomaalaisiin etc.? Tosi laaja kysymys, anteeks! 😀 Oon vaan itse muuttamassa pian myös sinne Atlantin toiselle puolelle, tosin vähän etelämmäs, ja olisi kiva kuulla millaisia eroja oot bongannut esim. Suomen ja USAn sekä Ranskan ja USAn välillä.

    PS. blogisi on ehkä paras, johon olen ikinä törmännyt! Kiitos Laura!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *