Arvausleikki

dscn1079.jpg

dscn1086.jpg

Tässä teille pieni arvausleikki:

– Mihin tarvitaan kolmisen kiloa painava työväline, Photoshop, Illustrator ja ennen kaikkea tekstinkäsittelyohjelma?

– Minkä takia ei kerkeä nukkua, ja mitä tehdessä työpäivät ovat venyneet viimeisen kuukauden aikana melkeinpä poikkeuksetta 13-14-tuntisiksi?

– Mistä valmistumisen kannalta näppärästä asiasta sain ensimmäisen version valmiiksi viime yönä klo 2.30 aamulla?

 

..No lopputyöstäni tietenkin!

Täytyy sanoa, että päivätyö, lähes saman verran tunteja vuorokaudesta vievä vastaavanlainen projekti ja normaalin, tasapainoisen elämän ylläpitäminen on täysin älytön ajatus, jopa mahdoton. Kun lopputulos alkaa sitten lopulta hahmottua, sanomattakin selvää lienee, että fiilis on aika katossa!

Täysin valmishan lopputyöni ei vielä ole ja moni kohta vaatii viilaamista, mutta ainakin itse raamit ovat kasassa. Tutor-opettajani jätti tänään puhelimessa tyylilleen uskollisena käsittelemättä haparoivaa opiskelijaansa täysin silkkihansikkain, mutta the bottom line is this: 141-sivuinen kirjallinen, ranskan kielellä kirjoitettu lopputyö on jo jotain, josta saa tuntea edes väliaikaista iloa ja ehkä vähän ylpeyttäkin. Jes! Kohta päästään taas nukkumaankin.

Kommentit (4)
  1. Wrldtrvellr
    11.9.2011, 18:39

    Saat kyllä olla tosi ylpee noin pitkästä opparista:) Ite tähtään 30-40 sivuun, ei sillä, meijän koulusa yksin tekevän ei tarvi pitempää tehäkkään ja motivaation puute on tällä hetkellä niin iso että ahistaa jo kirjottaa noinki pitkä:D

  2. Stazzy, kiitos hurjasti! 🙂

    Elinabeth, kiitos kommentistasi! Ihana kuulla, että olen voinut auttaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *