Chloé SS 2012

chloe2.jpg

 

Viisi vuotta sitten olin valmistautumassa täyttä häkää ylioppilasjuhliini.

Tiesin haluavani pukeutua suureksi päiväkseni johonkin uniikkiin, ja niin sitten teinkin.

Ratkaisuna pukeutumispulmaan toimi tummansininen Chloén silkkimekko, jonka postimies kiikutti kotiovelleni hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Sen syväänuurrettu kaula-aukko paljasti keväänkalpean ihon, ja läpikuultava helma hulmusi huolettomasti. Niissä kesäkuun tuulissa olo oli melkoisen keijukaismainen.

Kesällä 2012 voisin taas antaa uuden mahdollisuuden unelmankevyille kerroksille.

Vaikka vuosi takaperin talon taiteelliseksi johtajaksi nimetty Clare Waight Keller ei kuulu Chloén suosikkisuunnitteilijoihini, kevät-kesä 2012 -mallisto muistuttaa hyvällä tavalla siitä viiden vuoden takaisesta päivästä, jona elämän sanottiin alkavan. 

Ja alkoihan se. Kuukautta myöhemmin pakkasin silkkimekkoni hörhelöineen ja muutin Pariisiin. Tummansiniseen en tosin enää pukeutuisi. Raikas punainen olisi nyt paljon enemmän kantajansa näköinen.

Kuvat: Vogue.com, kuvitukset Laura Pollari

Kommentit (5)
 1. Jospa unohtaisit varkaat ja raiskaajat ja ajattelisit sohvasurffareita ihan vain, no, ihmisinä? 🙂

  Koko Couchsurfing-toiminta perustuu avoimuuteen, jakamiseen ja keskinäiseen luottamukseen, ja touhun pariin hakeutuvilta ihmisiltä löytyy ylipäätään kovin avarakatseinen elämänasenne.

  Mitä turvallisuuteen tulee — sohvasurffausprofiileja on kovin vaikea, jollei mahdotonta, väärentää, eli kyllä sieltä totuus ilmi tulee. Sinä päätät ketä kotonasi majoitat ja vastaavasti muut päättävät, haluavatko he majoittaa juuri sinut. Kuten muillakin nettisivuilla, myös Couchsurfingilla on moderaattoreita, jotka pitävät huolen, ettei yhteisössä elele sivustoa väärinkäyttäviä jäseniä.

  Kaikki CS:n kautta tapaamani ihmiset ovat olleet sydämellisiä, kertakaikkisen loistavia tyyppejä, ja omat kokemukseni ovat olleet sataprosenttisen positiivisia.

  Ei kaikkien tarvitse tuntemattomiin luottaa, eikä ketään ole pakko sohvalleen majoittaa, jos ei halua. Kaikki on vapaaehtoista. Siinä homman hienous.

   

 2. pitäisiköhän uskaltautua sohvasurfaukseen? pelkään vaan että mun tuurilla saan sieltä jonkun narsistin, varkaan tai raiskaajan. Apua, kuinka sä uskallat?
  noihan on kuin sokkotreffejä (vaikka näetkin profiilin kuvalla netissä)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *