Couture-viikko

Laura de Lille

Jos minulta kysytään, Pariisin maanantaina alkaneen ja tänään päättyvän haute couture-viikon suurin tähti oli kaverini Miika, joka seikkailee työksen pitkin maailmaa näytösmallien hiuksia työstämässä - tällä kertaa Chanelilla.

Tilaisuuden kunniaksi päädyimme viinittelemään illaksi Costesiin, ja sen aikana opimme muun muassa seuraavat asiat:

1) Chanelin näytöksessä olleiden mekkojen helmat olivat niin tiukat, että totutellakseen niiden kanssa kävelyyn mallityttöjen reidet oltiin sidottu (!) yhteen harjoitusten ajaksi. 

2) Karl Lagerfeldillä on näytöksissä hänen mukanaan kulkeva tarjoilija, jonka tehtävänä on kantaa tälle hopeatarjottimella coke lightiä sekä ananaspaloja. Koska no, kuka tietää, jos vaikka nälkä yllättäisi!

3) Haute couture-asiakkaat (joita löytyy koko maailmasta enää maksimissaan satakunta) saavat 30% alennuksen, jos mahtuvat näytöksissä olleisiin luomuksiin. Oh yeah!

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Täydellinen suomalaisedustus, ei voisi olla ylpeämpi! :)

Multa on mennyt couture-viikko vähän ohi. Voitko briiffata, keitä suomalaisia nähtiin lavalla? Tekivätkö Anna ja Saara joitain näytöksiä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpas kakkoskuvan vasemmalla oleva tyttö Kate Mossin ja Gwyneth Paltrown lehtolapsen näköinen! :D

Iisa

Ja hei, Tom, jonka käsittelyssä olin just muutama viikko sitten!

Something strange

Katoin just tota yhtä Gwyneth Paltrowksi! Kuka henkilö on kyseessä?

Laura Pollari
Laura de Lille

Jenna, joo, se menikin nopeasti! Chanelin näytöksen nähneet kaverini kutsuivat sitä kovin valmisvaatemaiseksi ja lieväksi pettymykseksi, ja kuulemani mukaan myös Diorin mallisto oli melkoisen vasemmalla kädellä sutaistu. Voi Galliano mitä menitkään tekemään! Seuralaisteni näytöksistä en osaa sen tarkemmin sanoa, mutta hommia oli tuntunut riittävän :)

Iisa, voi voi. Pieni maailma! :)

Laura Pollari
Laura de Lille

stamp, Saara on ollut käsittääkseni Suomen huippumalli haussa-ohjelmassa.

Kommentoi