Couture-viikko

dscn9397.jpg

dscn9399.jpg

dscn9402.jpg

dscn9419.jpg

Jos minulta kysytään, Pariisin maanantaina alkaneen ja tänään päättyvän haute couture-viikon suurin tähti oli kaverini Miika, joka seikkailee työksen pitkin maailmaa näytösmallien hiuksia työstämässä – tällä kertaa Chanelilla.

Tilaisuuden kunniaksi päädyimme viinittelemään illaksi Costesiin, ja sen aikana opimme muun muassa seuraavat asiat:

1) Chanelin näytöksessä olleiden mekkojen helmat olivat niin tiukat, että totutellakseen niiden kanssa kävelyyn mallityttöjen reidet oltiin sidottu (!) yhteen harjoitusten ajaksi. 

2) Karl Lagerfeldillä on näytöksissä hänen mukanaan kulkeva tarjoilija, jonka tehtävänä on kantaa tälle hopeatarjottimella coke lightiä sekä ananaspaloja. Koska no, kuka tietää, jos vaikka nälkä yllättäisi!

3) Haute couture-asiakkaat (joita löytyy koko maailmasta enää maksimissaan satakunta) saavat 30% alennuksen, jos mahtuvat näytöksissä olleisiin luomuksiin. Oh yeah!

Kommentit (6)
  1. stamp, Saara on ollut käsittääkseni Suomen huippumalli haussa-ohjelmassa.

  2. Jenna, joo, se menikin nopeasti! Chanelin näytöksen nähneet kaverini kutsuivat sitä kovin valmisvaatemaiseksi ja lieväksi pettymykseksi, ja kuulemani mukaan myös Diorin mallisto oli melkoisen vasemmalla kädellä sutaistu. Voi Galliano mitä menitkään tekemään! Seuralaisteni näytöksistä en osaa sen tarkemmin sanoa, mutta hommia oli tuntunut riittävän 🙂

    Iisa, voi voi. Pieni maailma! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *