Hei ihanat Lilyläiset,

lilyesittelytaaaas.jpg

Olen Laura, 22-vuotias suomalainen muotimarkkinoinnin opiskelija Pariisin vasemmalta rannalta. Muutin Ranskaan kirjoitettuani ylioppilaaksi vuonna 2007, eli melkein neljä vuotta sitten. Käyn kolmatta vuotta paikallista muotialan oppilaitosta, ja valmistun loppuvuodesta 2011. Unelmoin sisäänostajan ammatista, ja esimakua siitä sain työskenneltyäni Saks Fifth Avenue-tavaratalolle New Yorkissa viime vuonna. Työharjoitteluiden ohessa olen tehnyt sekalaisia muotialan töitä lehtistailauksesta ja muotinäytöspuettamisesta aina kolumnien kirjoittamiseen asti. Kahden ja puolen vuoden harrastuksenomaisen bloggaamisen jälkeen sain nyt kunnian aloittaa Lily:n ulkomaan muotitoimittajana.  

Muodin ja kirjoittamisen lisäksi kiinnostuksenkohteitani ovat elokuvat, vieraat kielet sekä urheilu. Siispä kulutan mielelläni Pariisin katuja pyöräillen sekä juosten. 

Lilyn muotitoimittajana pääsen toivottavasti kertomaan opiskelemastani alasta hitusen ammattimaisemmasta näkökulmasta, mutta myöskin ulkomailla asumisesta ja täällä selviytymisestä. Opiskelujeni ollessa loppusuoralla, tiedossa on varmasti myös pohdintaa työelämän kynnyksellä olevan nuoren naisen arkeen liittyen. Mutta jottei meininki menisi liian vakavaksi, pääsen inspiroimaan teitä myös Pariisi-aiheisilla vinkeillä sekä katutyyleillä. 

 

Palaillaan pian! Bisous.

Kommentit (6)
 1. Hei Mari, 

  Aika hassu sattuma! Täytyy käydä tsekkaamassa blogisi 🙂

 2. Bonjour Laura,

  Onpa kiva päästä seurailemaan sua Lilyssä!

  Bisous,
  Mari en http://avecmari.blogspot.com/

  Ps. Veljesi ja avokkini ovat muuten bff 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *