Hyvän mielen soittolista

Vähän aikaa sitten minua pyydettiin kasaamaan soittolista biiseistä, jotka kuvastavat tunnelmiani viimeisen puolen vuoden ajalta. Kauaa ei tarvinnut yllyttää, ja niinpä tartuin oitis tuumasta toimeen. 

Olkaa hyvät – alla joitain raikkaita musiikkituttavuuksiani kuluneelta vuodelta. Pistäkää tekin omanne kiertoon!

 

photo-25-2.jpg

 

1.jpg

Jos päivää ei sovi aloittaa kirkasäänisellä Coco O:lla, niin milläs sitten. Hienot asusteet – eläinhattu ja eväsbanaani – sekä tanskan mongerrus tulevat kaupan päälle. Aivan täydellistä aamumusiikkia!

 

2.jpg

Bushwickin hipsterit pistävät parastaan ainakin videolla, jos ei livenä. Brooklynin suojissa kuvattu video muistuttaa kesäkuisesta täsmäiskusta piskuiseen Broadwayn kulmakuppilaan, jonka jälkimainingeissa kuljettiin kotia kohti vähän tähän tyyliin. Hitaasti hiimaillen.

P.s Oikeasti paras biisi levyltä on Sorry, mutta sen live-versio on niin kamala, ettei sitä tähän voi pistää. Että anteeksi nyt vaan.

 

3.jpg

Sateenkaaritukkainen tyttö loisti soittolistallani viimeksi puolisen vuotta sitten, mutta vieläkin tämä jaksaa vain hymyilyttää. Hyvät tanssitkin sai tästä aikaiseksi, ja taisipa muuten jalalla koreilun lomassa tanssipari muiskauttaa poskelle pusunkin.

Videokin on melko mainio, muskelimiehineen päivineen.

 

4.jpg

Tänä vuonna olen löytänyt uudelleen The Raveonettesin.

Nyt levy on niin sanotusti jäänyt päälle, ja otinpa jopa taannoisen tatuointini ryhmän debyytti-älppärin sävelten tahdissa.

Lokakuussa koittaa muuten ensimmäinen saumani nähdä ihastuttava Sharon Foo livenä, kun tanskalaisduo valloittaa erään newyorkilaisen klubin esiintymislavat. Jos uusi EP kuulostaa näin hyvältä, ei tarvitse paljon arpoa, missäpäin maailmaa tuolloin olen.

 

5.jpg

Vuoden parhaan leijumislaulun tarjoilee pettämätön Vindahl.

Ja nyt en vitsaile ollenkaan: tämän tahtiin on oikeasti todella kiva nukahtaa. Toimii täydellisesti tuutulauluna sekä metrossa että omassa sängyssä. Testattu on.

Molemmat.

Kommentit (5)
  1. selvensi kyllä, kiitos! ja täytyypä käydä selailemassa arkistoja (:

  2. Anna, hihii! Kiva, että tykkäsit. 🙂

    Lotatat, ihastuttavaa – kiitos jakamisesta!

    dianna, heippa ja suurkiitos koskettavista sanoista! 🙂 Olen kirjoittanut aiheesta, sekä opinnoistani että töistäni, hurjasti neljän vuoden aikana. Jos malttia riittää, suosittelen selailemaan juttuarkistoa – sieltä löytää kaikennäköistä aihetta sivuavaa. 

    Jos ei, tässä vastaus kysymykseesi pähkinänkuoressa: tein siis vikat lukiovuodet töitä säästääkseni rahaa lentolippuun, ja sitten yo-juhlien jälkeen muutinkin heti ulkomaille. Töissä olin aluksi montmartrelaisessa putiikissa. Paikkaan pääsin ihan vain omistajan juttusille menemällä, niin kuin monissa vastaavanlaisissa duuneissa monesti on. Välivuoden jälkeen hainkin sitten ranskalaiseen kouluun opiskelemaan, ja loppu on historiaa. Toivottavasti tämä selvensi? 🙂

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *