Iloista syntymäpäivää, 2-vuotias Lily!

dscn7204.jpg

 

Kun tällä viikolla vietetään Lilyn synttärijuhlia, tulee täyteen myös kaksi vuotta siitä, kun muutin keväällä 2008 aloittamani Laura de Lille -blogini Lilyn sivuille.

Blogin, jonka nimesin nokkelana tyttönä aikoinaan vanhan kotikatuni mukaan, perustin vajaa vuosi sen jälkeen, kun olin muuttanut Pariisin asumaan. Olin juuri täyttänyt 20, työskentelin vaatemyyjänä, ja olin aloittamassa samana syksynä opintojani ranskalaisessa muotikoulussa. 

Rahkeita touhuun ei minulla ollut paljoakaan. En omistanut hienoa kameraa, eikä vasta-aloittaneella bloggaajalla ollut edes  – uskokaa tai älkää – internetiä. Olin aina tiennyt nauttivani kirjoittamisesta, mutta innostus siihen oli lopahtanut jo teini-iässä kerran keksittyäni, että valokuvaajaksihan tänne oltiin synnytty. 

Blogia ei tuolloin ensisijaisesti perustanut määrätietoinen ja vahvatahtoinen, ranskan kieleen ja pukeutumiseen hurahtanut Laura. Ympäröivää maailmaa tutkaili ennen kaikkea nuori, itsestään epävarma ja herkkä tyttö, joka oli lapsesta lähtien salaa toivonut oikeastaan vain yhtä asiaa: tulevansa hyväksytyksi.

Nyt kun viisi vuotta myöhemmin – sittemmin koulusta valmistuneena ja blogia elannokseni kirjoittavana elämänmatkailijana –  tarkastelen noita aikoja, tekisi mieleni käydä läimäisemässä aimo tsemppitaputus tuon aran tytön olkapäälle. Hyvinhän sä vedät!

Ei varmaankaan olettanut, että innottaisi vielä jonain päivänä samoilla vahvuuksilla ja epävarmuuksilla kaltaisiaan arkipäivän haaveilijoita. Mutta aika hemmetin hyvä, että heittäytyi.

 

Koska unelmien toteuttamisestahan tässä elämässä on ennen kaikkea kyse.

 

Iloista syntymäpäivää, 2-vuotias Lily! Kasvattakoon vuodet sinusta sekä kaikista lilyläisistä vahvoja ja upeita naisia! 

dscn7287.jpg

 

Kommentit (3)
  1. Hyvin sä vedät! Ja tähän sydän.

  2. Oot ihana <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *