Ivana Helsinki lanseeraa Muumi-inspiroituneen malliston

Laura de Lille

Kuten some-salapoliisit saattavat jo tietää, Ivana Helsinki esittelee tällä viikolla Muumi-inspiroituneen naistenvaatemalliston.

Tässä muutama suosikkini muumimaisen merellisissä tunnelmissa kuvatuista fiiliskuvista:

Moomin by Ivana Helsinki -mallistossa nähdään sekä Tove Janssonin alkuperäiskuvituksia että Ivana Helsingin omia Muumi-inspiroituneita kuoseja.

Printit heräävät eloon brodeerauksissa, neuloksissa ja Jacquard-kuvioissa. Mallistossa nähdään myös erityismateriaaleja kuten Muumi-pitsiä.

Silueteiltaan mallisto on klassista Ivanaa, mutta onpa kokoelmaan eksynyt jopa yksi suoraan Muumeista tuttu vaate: raidallinen Tuutikki-neuletakki, joka on kovin kantajansa näköinen.

Lähimuististani ei löydy yhtä herkästi toteutettua, Janssonin muotokieltä kunnioittavaa Muumi-mallistoa. Ivana onnistuu tässä mielestäni upeasti.

Niiskuneitinä (ja itsenäni) pukeutuisin ainakin kokoelman värikkäisiin, brodeerattuihin mekkoihin ja sydämen sulattavaan, valkoiseen pitsinumeroon.

Entä sinä?

Kuvat: Ivana Helsinki

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana Söderskärin Majakka! Käytiin tuolla tänä kesänä taas ja se on aivan ihana paikka. Ja vetisen merimatkan jälkeen letut maistu huisin hyvälle. Meri, saaret ja majakat ovat jotain niin mieletöntä että eihän sitä oikeen pysty edes kuvailla.
On ihanan oloinen mallisto, se Tuutikki-neule on ihanan muhkea!

Mä harvemmin näen vaatteita jotka on aivan pakko saada mutta näistä on PAKKO saada ainakin joku. Mielellään ainakin yksi mekko ja neule. Ihania <3

What else is there?

No NYT kyllä osu ja uppos, vaikkei mua paljoa muoti kiinnosta vintagea pidemmälle. Hullun kauniita sekä kuvat että vaatteet, tuo hevosvillapaita <3

Lusikka (Ei varmistettu) http://oh-deardeer.blogspot.fi

Siis täytyy myöntää, että mallisto yllätti tämän tytön positiivisesti täysin! En ole koskaan oikein perustanut muumijuttuihin, vaikka kyllä muumeista tykkään. Olen silti vältellyt mukeja sun muita, mutta voi olla, että tuota mallistoa ei voi vältellä! Kai sitä voisi hankkia jopa useammankin neuleen kaappiin...

Kanelibasilika

Rakkautta! <3

paulahelena
ALUAP

no tällasta muumia voisin pukee ittenikin päälle, vaikka lisenssivaatteita lapsella en siedäkään :D

Laurel Wreath

Ooh! En ole koskaan hirveesti Ivanasta kiinnostunut, mutta NYT! Mietin, että oisko liioittelua ostaa toi valkonen pitsimekko hääpuvuksi ihan siltä varalta, että jos joskus menen naimisiin... Tuotaa...

Laura Pollari
Laura de Lille

Hehee, nyt veit sanat suusta!

Kommentoi