Ivana Helsinki lanseeraa Muumi-inspiroituneen malliston

Kuten some-salapoliisit saattavat jo tietää, Ivana Helsinki esittelee tällä viikolla Muumi-inspiroituneen naistenvaatemalliston.

Tässä muutama suosikkini muumimaisen merellisissä tunnelmissa kuvatuista fiiliskuvista:

DI4C5412.jpg

DI4C5302.jpg

DI4C5820.jpg

DI4C5173.jpg

DI4C5720.jpg

DI4C5770.jpg

DI4C3945.jpg

DI4C4047.jpg

Moomin by Ivana Helsinki -mallistossa nähdään sekä Tove Janssonin alkuperäiskuvituksia että Ivana Helsingin omia Muumi-inspiroituneita kuoseja.

Printit heräävät eloon brodeerauksissa, neuloksissa ja Jacquard-kuvioissa. Mallistossa nähdään myös erityismateriaaleja kuten Muumi-pitsiä.

Silueteiltaan mallisto on klassista Ivanaa, mutta onpa kokoelmaan eksynyt jopa yksi suoraan Muumeista tuttu vaate: raidallinen Tuutikki-neuletakki, joka on kovin kantajansa näköinen.

Lähimuististani ei löydy yhtä herkästi toteutettua, Janssonin muotokieltä kunnioittavaa Muumi-mallistoa. Ivana onnistuu tässä mielestäni upeasti.

Niiskuneitinä (ja itsenäni) pukeutuisin ainakin kokoelman värikkäisiin, brodeerattuihin mekkoihin ja sydämen sulattavaan, valkoiseen pitsinumeroon.

Entä sinä?

Kuvat: Ivana Helsinki

Kommentit (8)
  1. Ooh! En ole koskaan hirveesti Ivanasta kiinnostunut, mutta NYT! Mietin, että oisko liioittelua ostaa toi valkonen pitsimekko hääpuvuksi ihan siltä varalta, että jos joskus menen naimisiin… Tuotaa…

    1. Hehee, nyt veit sanat suusta!

  2. no tällasta muumia voisin pukee ittenikin päälle, vaikka lisenssivaatteita lapsella en siedäkään 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *