Ja ei kun fääriä opettelemaan

Laura de Lille

Puutalossa keskusteltua:

"Mikä on romanttisin matkustustapa, jonka tiedät?"

"Telttailu."

"Mikä on paras lomailuajankohta?"

"Heinäkuu."

"Mikä on eksoottisin lomakohde, jonka keksit?"

"Färsaaret."

"Lähdetkö mun kaa heinäkuussa Färsaarille telttaileen?"

"Joo."

Liput ostimme samoin tein.

Saarille, joiden toivon olevan vihreitä kuten Irlanti, mutta vähäsateisempia kuin Skotlanti – ihan vain telttamme tähden.

Mutta nyt: kuka opettaisi meikälle muutaman sanan fäärin kieltä?

Kommentit

pienisisko
Spin off

Haha, ootte ihanan hupsun kuulosia! :D

Kanelibasilika

Unelmieni matka'suunnitelma' - ihanuutta!! <3

Roosa
Mangomalen

EN KESTÄ!

Toimitus
Toimitus

Oikein! Paljon kuvia kehiin, pliis. T. Tuulisten paikkojen ystävät ry

Julia Juliska (Ei varmistettu)

Moi! Kiitos suloisesta, hauskasta ja innostavasta blogista. Mun kysymys saattaa olla liian henkilökohtainen etkä ehkä halua vastata, mutta kysyn sen vilpittömästä uteliaisuudesta ja siksi, että se liittyy omien haaveideni toteuttamiseen: Millä sä rahoitat kaiken matkustelun ja seikkailevan matkalaukkuelämän?

Kiittimoi ja kivaa päivää!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei! :-)

Tietty saa tiedustella.

Lippurahat ja ruoat maksan tällä hetkellä säästöillä, ja majoitus on sohvasurffatessa ilmainen. En harrasta hotelleja ja hostellejakin vain pakon edessä. 

Matkustelu on mahdollista myös siksi, ettei minulla ole - ainakaan tällä hetkellä - juoksevia kuluja (vuokra, laskut yms.) Ne hilut menevät nyt reissuelämään.

Ah, Färsaarilla on maagista! Vietin siellä viikon viime kesänä ja huomaan edelleen kaipaavani takaisin niihin maisemiin vaikka olen yleensä enemmän lämpimän ilmaston ystävä. Telttailuun ei itsellä kyllä rohkeus riittäisi kun maksimilämpötila taisi kesäkuussa olla sen 15 astetta ja todennäköisesti seurakseen saa useamman määkivän lampaan :D 

Kielen kanssa en osaa auttaa, mutta jos osaa sanan islantia ja toisen tanskaa, saattaa ehkä kaljan saada baarissa tilattua? Voisin kuitenkin antaa musavinkin jolla virittäytyä tunnelmaan: Byrta. Eksyimme tämän poppoon levynjulkkarikeikalle Torshavnin ja varmaan saarien ainoaan levykauppaan ja levy on siitä lähtien ollut soitannassa ja löytyy jopa Spotikasta! Byrta – BYRTA. Luulen että voisit diggailla ;) Mimmin sooloprojektia olen kuullut soitettavan jopa Radio Helsingissä(Gudrid Hansdottir)!

Hyvää matkaa, muistakaa ottaa tarpeeksi lämmintä, erityisesti kerrostettavia vaatteita, mukaan!

 

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei!

Kiitti ihan pöljänä tästä musavinkistä - meni heti kuunteluun!

Ja hei, 15 astetta on ihan täydellinen telttailusää. Toivotaan vaan, että se kuuluisa tuuli ei vie telttaa mukanaan :-)

 

Laura Pollari
Laura de Lille

Kurkkaapa yllä oleva vastaukseni :-)

Puspus!

T-100
(G)ROUND ZERO

Teitur on kans färsaarelainen muusikko, joskin laulaa englanniksi. Ehkä auttaa kuitenkin färsaarelaisen mielenmaisemaan pääsemisessä.

Venlakarpalo

Mulla on ollut tällainen postikortti seinällä kohta 10 vuotta. Tekstt on fäärin kielellä ja suomentuu näin: Haluatko kupin teetä? Mielellään!

Laura Pollari
Laura de Lille

Ein drekkamunn!

En KESTÄ :-)

Pohdiskelija (Ei varmistettu)

Hei Laura!

Miten sinä yhdistät ajatuksen järkevästä kuluttamisesta ja lentomatkustelusta? Tiedän, että tämä on loppuun kulutettu kysymys, mutta itse pohdin edelleen samaa, otan tunnontuskia lentämisestä, vaikka muuten elänkin vain vähän kuluttaen... Matkustelua tietenkin rakastan ja yritän suosia junaa, mutta joskus se on mahdotonta. Elikkä onko sulla vinkkiä tunnontuskiin tai ihan vaan ajatuksia aiheesta silläkin uhalla että sillä on ennenkin kiusattu sinua heh

Laura Pollari
Laura de Lille

Heippa! :)

Järkeilen asian niin, että matkustan bussilla ja junalla aina kun vaan pystyn (8-14 matkustustuntia menee helposti.) En myöskään omista autoa, vaan kuljen arjessani julkisilla ja kimppakyydeillä.

Tästäkin huolimatta - aivan kuten sinä - poden lentämisistäni huonoa omaatuntoa vaihtoehtojen puuttuessa - vähän samaan tyyliin kuin lihaa syömätön turvautuu toisinaan tofuun.

Eihän sekään ideaali vaihtoehto ole, mutta hitto, ei tässä ihan syömättömäksikään voi ryhtyä ja jollain se nyt vaan on eteenpäin päästävä.

Ja joskus se menopeli on lentsikka!

Kommentoi