Ja ei kun fääriä opettelemaan

Faroe2 copy.jpg

Puutalossa keskusteltua:

”Mikä on romanttisin matkustustapa, jonka tiedät?”

”Telttailu.”

”Mikä on paras lomailuajankohta?”

”Heinäkuu.”

”Mikä on eksoottisin lomakohde, jonka keksit?”

”Färsaaret.”

”Lähdetkö mun kaa heinäkuussa Färsaarille telttaileen?”

”Joo.”

Liput ostimme samoin tein.

Saarille, joiden toivon olevan vihreitä kuten Irlanti, mutta vähäsateisempia kuin Skotlanti  ihan vain telttamme tähden.

Mutta nyt: kuka opettaisi meikälle muutaman sanan fäärin kieltä?

Kommentit (14)
 1. Hei Laura!

  Miten sinä yhdistät ajatuksen järkevästä kuluttamisesta ja lentomatkustelusta? Tiedän, että tämä on loppuun kulutettu kysymys, mutta itse pohdin edelleen samaa, otan tunnontuskia lentämisestä, vaikka muuten elänkin vain vähän kuluttaen… Matkustelua tietenkin rakastan ja yritän suosia junaa, mutta joskus se on mahdotonta. Elikkä onko sulla vinkkiä tunnontuskiin tai ihan vaan ajatuksia aiheesta silläkin uhalla että sillä on ennenkin kiusattu sinua heh

  1. Heippa! 🙂

   Järkeilen asian niin, että matkustan bussilla ja junalla aina kun vaan pystyn (8-14 matkustustuntia menee helposti.) En myöskään omista autoa, vaan kuljen arjessani julkisilla ja kimppakyydeillä.

   Tästäkin huolimatta – aivan kuten sinä – poden lentämisistäni huonoa omaatuntoa vaihtoehtojen puuttuessa – vähän samaan tyyliin kuin lihaa syömätön turvautuu toisinaan tofuun.

   Eihän sekään ideaali vaihtoehto ole, mutta hitto, ei tässä ihan syömättömäksikään voi ryhtyä ja jollain se nyt vaan on eteenpäin päästävä.

   Ja joskus se menopeli on lentsikka!

 2. [[{”fid”:”380614″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”300″,”width”:”400″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

  Mulla on ollut tällainen postikortti seinällä kohta 10 vuotta. Tekstt on fäärin kielellä ja suomentuu näin: Haluatko kupin teetä? Mielellään!

  1. Ein drekkamunn!

   En KESTÄ 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *