Jättikaulakoru, ja muita pukeutumiskliseitä

IMG_9425.jpg

IMG_9444.jpg

Sanottava se on: statement-korut ovat blogimaailman suurin klisee heti instagram-kuvakollaasien jälkeen. 

Itseäkin ihan huvitti, kun vedin tämän möhkälekorun menneellä viikolla esiin. Tällä irtoaisi varmaan lausunto jos toinenkin.

Sen suurempaa statementtia ei korusta sen ostohetkellä vuonna 2009 löytynyt, eikä löydy kyllä nytkään. Kaameasta käännösnimestä voisi sentään jo luopua tällä vuosikymmenellä.

Olisiko esimerkiksi suomenkielinen jättikaulakoru mitään? 

No ihan varppina! Siksi kysynkin:

Mikä on teidän (salainen) muotikliseeinhokkinne? 

Oli se sitten valkoinen kauluspaita, sateenkaaritukka tai origamishortsit antakaa palaa! Torstai on täydellinen päivä anti-inspiroitumiseen.

Kommentit (26)
  1. Lauran postauksen alkuperäinen idea oli ihan hauska, mutta kommentteja lukiessa tulee kyllä väkisinkin sellainen olo, että jos oikeasti noin paljon ärsyttää ja raivostuttaa joku muotiblogijuttu niin kannattaa ehkä tutkituttaa pää 😀

  2. Naisten villitys vetää letti tosi lyhyeksi ja siihen sitten räikeä punainen väri. Oikeasti, tämä on jo nähty ehkä muutamaan kertaan, eikä se vieläkään näytä hyvältä. Just viime viikolla yks ystäväni marisi että mikä hänessä on kun ei miehet tule jutteleen; teki mieli sanoa suoraan että tuo lesbovegaanitukka ei ainakaan auta asiaa.

    1. Huh! Lesbovegaanitukka? Punaisen värin ja ”lesbotukan” ystävänä voin kertoa, etten ole koskaan saanut yhtä paljon huomiota miehiltä kuin tällä kuontalolla, eli täytyypä olla nyt eri mieltä.

      On varsin ikävää, jos ”oikeanlainen” naiseus saa vastata vain yhtä stereotyyppistä kuvaa.

      1. Ja tämä puheenvuoro ei siksi, että naisten ulkonäön ensijainen tehtävä olisi miellyttää miehiä tai herättää huomiota – jokainenhan leikkaa tukkansa ja pukeutuu tuodakseen esiin omaa persoonaansa, tai ainakin näin kuvittelen – vaan siksi, että tämänkaltaiset kommentit ovat ainoastaan loukkaavia ja alentavia, ja niillä ei ole mitään tekemistä alkuperäisen keskustelunaloituksen kanssa. Valitettavasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *