Jetlag ja muutama huomio

Laura de Lille

Saavuin New Yorkiin lauantaina iltakuudelta paikallista aikaa, ja muuten viikonloppu menikin näppärästi jetlageissa sekoillen. Yhä Suomen ajassa raksuttava pääni käski nukkumaan iltakahdeksalta, ja  ensimmäiseen työaamuuni heräsin aamukolmelta tekstiviestin herättämänä. 

Ohjelmassa tähän asti on ollut lähinnä uusiin kotikulmiini tutustumista ja yleistä arkisten askareiden hoitamista. Eksyin käymään iltapäiväkävelylläni parissa puodissa, mutta talvitakin kuumottaessa niskassa löysin tieni ulos melko nopeasti. Parempi niin, vaikka päädyinkin kotiin muutamaa hengaria rikkaampana.

Tähän asti ilahduttavin tekemäni huomio on ehdottomasti ollut luomuruoan kohtuullinen hintataso. Siitä isoin plussa. Älyttömyyskisan taas voittavat asuintaloni keinotekoisesti hajustetut, ympärivuorokautisesti kameravalvotut käytävät, joille hihittelen joka kerta itsekseni. Mutta saavatpa ainakin jotain nauhoilleen.

Tänään tutustuin uuteen toimistooni ja söin ekan newyorkilaistyylisen pizzani. Kaupunki on iso ja ihana, mutta odottelen vielä todellisen aloilleen asettumisen tunnetta. Illat menevät kämppisten kanssa jutustellen, ja koneella istuminen ei juuri tunnu kovin merkitykselliseltä. Ensi viikolla alkavat muotiviikot, ja toivon muutaman tulevan tapahtuman kartuttavan paikallista sosiaalista verkostoani taas hiukan lisää. Sitä odotellessa.

Suomi heräilee kohta uuteen aamuun, mutta minä menen nukkumaan. Hyvää yötä ja huomenta!

Kommentit

LindaHaa (Ei varmistettu)

Hei ihana Laura!

Kuulostaa hyvältä ja näyttää kauniilta. Pariisissa on kylmä ja nyt juuri olisi hyvä mennä st. honoré amande griotte -kahveille. :) Pian nähdään, ehkä sillä puolella Atlanttia!
Je t'embrasse fort.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oih! Ihanaa kuinka ihmiset toteuttavat unelmiaan ja haaveitaan. Minäkin tahdon johonkin vielä joskus. Jumankekka jos vaan jään tänne Treelle (niin ihana kuin tänne olisikin sitten joskus palata ja asettua).

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Onnea uusiin haasteisiin - nauti ensimmäisistä löydöistä kaupungin sykkeessä! x

Vierailija (Ei varmistettu)

Moin. Kun ehdit sun pitää kertoa yleisesti muutosta New Yorkiin. Mitä piti huomioida sinne lähtiessä, mistä löysit asunnon (mahdollisesti hintatasoja), kenen kanssa siellä asustelet ja tietysti työstäsi siellä!
Aivan mahtavaa! Ihana seurata blogiasi, välillä Suomesta, välillä Pariisista ja nyt New Yorkista. Pidä ihanaa ja nauti olostasi. Postauksia odotellessa xxx

Lulù (Ei varmistettu)

Laura on ihan super! :) Ihanaa seurata elàmààsi myòs Grande Melasta.

Laura Pollari
Laura de Lille

Linda, hei muru! Älä muuta sano. Olis ihan mahtavaa lähteä pitkille iltapäiväkahveille. Täällä päässä sitten :) Bisous!

Vierailija, jämähtäminen on ihan kivaa, kunhan sisimmässään tietää, että on siihen asti tehnyt kaiken haluamansa. Tsemppiä unelmien kanssa! :)

 Tiina R, kiitos kaunis :) Mietin varmasti sua, kun maistelen paikallisia herkkuja!

Vierailija2, kiitos ihastuttavasta kommentistasi! Kaikki on vielä niin vaiheessa, etten osaa sanoa mitään oikein suuntaan eikä toiseen, mutta ennen pitkää valaisen kyllä asiaa. Ei huolta! :)

Lulù, ihan huippua kuulla :) Ite oot super!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei aikaisempi Vierailija, täällä on myös toinen vapaudenkaipuinen tamperelainen, et ole yksin tässä kaupungissa! Joskus, jonnekin, mihin tahansa. Tein oman bucket listini eikä siellä lukenut mitään Tampereella asumisesta...

riitu

Oooh! <3

Linnea (Ei varmistettu)

Tämä on ensimmäinen kommenttini vaikka olenkin innolla lukenut blogiasi Livejournal-ajoista asti. Kiitos mielettömistä inspiraation hetkistä ja kaikkea hyvää! Olen unelmoinut New Yorkiin pääsystä vasta tusinan vuoden verran, ehkä se päivä vielä koittaa :) Siihen asti, nauti meidän muidenkin puolesta ja tee unelmistasi totta vastakin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi noin kuukauden verran(joululomalla 2011 vuoden puolella taisin bongata :)). Luettuani tätä voin kyllä todeta, että elät juuri sitä elämää mitä pikku tytöstä halusin elää. Pikku tyttönä halusin asua Pariisissa(oikeastaan silloin halusin nähdä Notre damen kellon soittajan ensimmäisenä :D) ja tein töitä päästäkseni lukemaan ranskaan a2 kielenä. Ikävä kyllä kyseinen ei onnistunut pikku kaupungissa, kun suurin osa halusi lukea saksaa...Mutta olet kyllä antanut paljon lukijanasi. Tekstit ovat aivan ihania ideoita pulppuavia ja syvällisiä! Kiitos ihanista ideoista ja toivon sinulle menestystä Nykiin :).

Kommentoi