Jetlag ja muutama huomio

img_6285.jpg

img_6293.jpg

img_6279.jpg

img_6290.jpg

Saavuin New Yorkiin lauantaina iltakuudelta paikallista aikaa, ja muuten viikonloppu menikin näppärästi jetlageissa sekoillen. Yhä Suomen ajassa raksuttava pääni käski nukkumaan iltakahdeksalta, ja  ensimmäiseen työaamuuni heräsin aamukolmelta tekstiviestin herättämänä. 

Ohjelmassa tähän asti on ollut lähinnä uusiin kotikulmiini tutustumista ja yleistä arkisten askareiden hoitamista. Eksyin käymään iltapäiväkävelylläni parissa puodissa, mutta talvitakin kuumottaessa niskassa löysin tieni ulos melko nopeasti. Parempi niin, vaikka päädyinkin kotiin muutamaa hengaria rikkaampana.

Tähän asti ilahduttavin tekemäni huomio on ehdottomasti ollut luomuruoan kohtuullinen hintataso. Siitä isoin plussa. Älyttömyyskisan taas voittavat asuintaloni keinotekoisesti hajustetut, ympärivuorokautisesti kameravalvotut käytävät, joille hihittelen joka kerta itsekseni. Mutta saavatpa ainakin jotain nauhoilleen.

Tänään tutustuin uuteen toimistooni ja söin ekan newyorkilaistyylisen pizzani. Kaupunki on iso ja ihana, mutta odottelen vielä todellisen aloilleen asettumisen tunnetta. Illat menevät kämppisten kanssa jutustellen, ja koneella istuminen ei juuri tunnu kovin merkitykselliseltä. Ensi viikolla alkavat muotiviikot, ja toivon muutaman tulevan tapahtuman kartuttavan paikallista sosiaalista verkostoani taas hiukan lisää. Sitä odotellessa.

Suomi heräilee kohta uuteen aamuun, mutta minä menen nukkumaan. Hyvää yötä ja huomenta!

Kommentit (10)
  1. Olen lukenut blogiasi noin kuukauden verran(joululomalla 2011 vuoden puolella taisin bongata :)). Luettuani tätä voin kyllä todeta, että elät juuri sitä elämää mitä pikku tytöstä halusin elää. Pikku tyttönä halusin asua Pariisissa(oikeastaan silloin halusin nähdä Notre damen kellon soittajan ensimmäisenä :D) ja tein töitä päästäkseni lukemaan ranskaan a2 kielenä. Ikävä kyllä kyseinen ei onnistunut pikku kaupungissa, kun suurin osa halusi lukea saksaa…Mutta olet kyllä antanut paljon lukijanasi. Tekstit ovat aivan ihania ideoita pulppuavia ja syvällisiä! Kiitos ihanista ideoista ja toivon sinulle menestystä Nykiin :).

  2. Tämä on ensimmäinen kommenttini vaikka olenkin innolla lukenut blogiasi Livejournal-ajoista asti. Kiitos mielettömistä inspiraation hetkistä ja kaikkea hyvää! Olen unelmoinut New Yorkiin pääsystä vasta tusinan vuoden verran, ehkä se päivä vielä koittaa 🙂 Siihen asti, nauti meidän muidenkin puolesta ja tee unelmistasi totta vastakin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *