Joulu Dublinissa

img_3284.jpg

img_3189.jpg

img_3209.jpg

img_3240.jpg

img_3225.jpg

img_3282.jpg

 

Mitä loistavinta joulupäivää Dublinista!

Täällä ollaan vihdoin 12 tunnin lentämisen sekä nopean Skotlannin pyrähdyksen jälkeen. 

 

Unohtakaa muuten aivan joka sana, jonka olen joskus laukonut yksin matkustamisen suhteen. Tämä on mahtavaa, ja kaunis mutta viimainen pääkaupunki on täyttänyt kaikki joulumatkailuodotukseni. 

Mikään ei ole mennyt pieleen, vaikka tuttuun Laura-tyyliin en suunnitellut reissuani ennakkoon ollenkaan, ja meninpä muun muassa unohtamaan hostellini osoitteen matkalla lentokentältä kaupunkiin. Hups.

 

Mutta mitäs pienistä.

 

Dublinin ajakseni vuokrasin polkupyörän, ja vietin joulupäivän itsekseni lähes typötyhjässä kaupungissa kruisaillen, puistossa hiljentyen ja lokkien laulua kuunnellen. Meditatiivista meininkiä noin kaiken kaikkiaan.

Nyt olo on onnellinen ja vähän väsynyt. Lyhyet joulunokoset tekisivätkin terää ennen kuin keitetään lisäannos keittoa ja korkataan seuraavat kelttisiiderit. 

 

Cheers!

 

Kommentit (5)
  1. Kiitti mimmit, täällä on ihanaa!

    Anninko, missäpäin maata olet? Oon Dublinissa vielä tän illan ja huomisen. Laita mulle meiliä laurapollari(at)hotmail.com, niin koordinoidaan treffit! 🙂

  2. Oho! Tervetuloa! Meinasitko taalla kauankin seikkailla? Olisi mahtavaa noin niinkuin kiitoksena paivieni piristyksesta tarjota tuoppi olutta jos vaikka seikkailuseuraa on neiti vailla!

    Nautihan olostasi ja elostasi!

    Anni

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *