Jouluarvonnan tulokset

Aivan ensiksi: hurjan iso kiitos kaikille teille arvontaan osallistuneille! 🙂

Pitkän, mutta antoisan kommenttien läpikäymisen jälkeen jouluinen arvontakone suosi seuraavia onnekkaita:

1. Violetti Marc by Marc Jacobs -avaimenperä: Hannannah.

2. Sininen Marc by Marc Jacobs -avaimenperä: sinä vierailija, joka olit lähettänyt kommenttisi 13.12.2011 klo 06:10.

3. YSL-muistikirja: Millamainen.

Onnea! Laittaisitteko arvon neidit minulle sähköposti- tai Facebook-viestiä, jotta saan palkintonne eteenpäin? Sähköpostini on vanha tuttu laurapollari(at)hotmail.com.

timanttiset.jpg

Kerrottakoon kyselyn tuloksista vielä sen verran, että osallistuneista 23% kuului Facebook-ryhmääni. Yllättävän moni oli seurannut elämääni blogini vauva-ajoista lähtien (kiitos sinulle, joka keksi tämän ihastuttavan ilmaisun!) blogspotin puolelta, ja olipa joku teistä pysynyt kärryillä jopa Livejournal-vuosiltani asti (herranen aika sentään!) Lisäksi sain ehkä suloisimman teekutsun Tukholmaan, kasan mukavia viestejä vanhoilta sekä uusilta tuttavuuksilta ja tietää, että lukijakunnastani löytyy ainakin yksi äiti-tytär-duo. Hyvä te!

Parasta oli kuitenkin kuulla, että kirjoitukseni ja tekemiseni tsemppaavat ja motivoivat joitain teistä heikolla hetkellä. Kannustusta ja inspiraatiota ei tule tältä palstalta jatkossakaan puuttumaan, joten pitäkää unelmistanne kiinni! Tiedoksi muuten niille, joiden tulevaisuudensuunnitelmat liittyvät nimenomaan ulkomailla asumiseen: vastailen pohdintoihinne tai kysymyksiinne mielelläni myös henkilökohtaisesti sähköpostin tai Facebookin kautta. Autan mielelläni, jos vain voin olla avuksi! Monia teistä kun tuntui kiinnostavan aiheena ulkosuomalaisuus sekä havainnot Suomen ulkopuolisesta elämänmenosta.

Koska tämä vuosi vetelee viimeisiään, niiaan vielä nöyrästi teille kaikille timanttisille lukijoille, jotka olette systemaattisesti jaksaneet kommentoida ja klikkailla sydämiä tulemaan tänne suuntaan pitkin vuotta! Ette uskokaan kuinka monta väsynyttä ja kurjaa päivää ne ovat pelastaneet. Kohtuuttoman suuret kiitokset kaikille!

Tästä onkin hyvä jatkaa vuoteen 2012. Silloin on luvassa yksi hyvin iso muutos, josta kuulette aivan lähiaikoina. En malta odottaa! 

Kommentit (3)
  1. Lähetetty on! 🙂

  2. Ei mitään, pistähän yhteystietoja tulemaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *