Jouluni mun

Laura de Lille

Jouluni kuluu rauhallisesti ja tunnelmallisesti vähälumisella Etelä-Pohjanmaalla perheen parissa.

Sanottakoon tähän väliin, että menin puhumaan itseni ennenaikaisesti pussiin joululahja-asian suhteen: pehmeästä, joulun ainoasta lahjapaketista paljastuivat nimittäin villasukat! Minulla on piakkoin muutto edessä, ja näiden tehtävänä on, lahjan antajia vapaasti lainaten, pitää jalkani lämpimänä uuden asunnon kylmillä lattioilla. Tämän parempaa lahjaa en siis olisi osannut toivoakaan.

Menin hankkimaan myös itselleni joululahjan, nimittäin kuntosalikortin loman ajaksi. Vähintäänkin sekasortoiseen elämäntyyliini ainoa sopiva urheilulaji on jo vuosia ollut juoksu, ja minulla onkin ollut jokavuotisena lomajoulutraditiona hemmotella itseäni ohjatuilla tunneilla silloin kun kerrankin kerkeää harrastaa. Torstaina kävin nyrkkeilemässä ja potkimassa Bodycombatissa, perjantaina 80's aerobicissä, ja ensi viikolla vuorossa on hot joogaa ja tanssia. Riisikäsivarteni ovat spagettina jo nyt, mutta hei, juosta kerkeää taas koko vuoden 2012.

Mitä loistavinta joulunaikaa kaikille!

Kommentit

inkku (Ei varmistettu)

hei laura! ja mukavaa joulua!

olisin tiedustellut sitä sinun SIMONN koruasi, että mistä olet sen aikoinaan ostanut? se rinkula riipus siis.. ja onko se hopeaa vai mitä materiaalia?

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei inkku :)

Ostin SIMONNin koruni viime kesänä suoraan suunnittelijalta Simon Nygårdilta. Omani ei ole käsittääkseni kokonaan hopeaa, mutta sellaisenakin sen varmasti tätä nykyä saa. Voin tiedustella asiaa myös Simonilta itseltään, jos haluat.

Simonin blogista löytyy myös muita malleja: http://simonnygard.blogspot. Koruja voi tilata osoitteesta snollun@hotmail.com.

 

 

inkku (Ei varmistettu)

okke. kiitos :)
muistatko suunnilleen missä hintaluokassa tuota sinun koruasi myytiin?
koitan etsiä sen tuolta hänen sivuiltaan ja otan häneen yhteyttä ja kyselen tuota materiaalia samalla

t. iina

Kommentoi