Jouluni mun

img_5375.jpg

img_5321.jpg

img_5395.jpg

img_5377.jpg

img_5398.jpg

Jouluni kuluu rauhallisesti ja tunnelmallisesti vähälumisella Etelä-Pohjanmaalla perheen parissa.

Sanottakoon tähän väliin, että menin puhumaan itseni ennenaikaisesti pussiin joululahja-asian suhteen: pehmeästä, joulun ainoasta lahjapaketista paljastuivat nimittäin villasukat! Minulla on piakkoin muutto edessä, ja näiden tehtävänä on, lahjan antajia vapaasti lainaten, pitää jalkani lämpimänä uuden asunnon kylmillä lattioilla. Tämän parempaa lahjaa en siis olisi osannut toivoakaan.

Menin hankkimaan myös itselleni joululahjan, nimittäin kuntosalikortin loman ajaksi. Vähintäänkin sekasortoiseen elämäntyyliini ainoa sopiva urheilulaji on jo vuosia ollut juoksu, ja minulla onkin ollut jokavuotisena lomajoulutraditiona hemmotella itseäni ohjatuilla tunneilla silloin kun kerrankin kerkeää harrastaa. Torstaina kävin nyrkkeilemässä ja potkimassa Bodycombatissa, perjantaina 80’s aerobicissä, ja ensi viikolla vuorossa on hot joogaa ja tanssia. Riisikäsivarteni ovat spagettina jo nyt, mutta hei, juosta kerkeää taas koko vuoden 2012.

Mitä loistavinta joulunaikaa kaikille!

terkut.jpg

Kommentit (3)
 1. okke. kiitos 🙂
  muistatko suunnilleen missä hintaluokassa tuota sinun koruasi myytiin?
  koitan etsiä sen tuolta hänen sivuiltaan ja otan häneen yhteyttä ja kyselen tuota materiaalia samalla

  t. iina

 2. Hei inkku 🙂

  Ostin SIMONNin koruni viime kesänä suoraan suunnittelijalta Simon Nygårdilta. Omani ei ole käsittääkseni kokonaan hopeaa, mutta sellaisenakin sen varmasti tätä nykyä saa. Voin tiedustella asiaa myös Simonilta itseltään, jos haluat.

  Simonin blogista löytyy myös muita malleja: http://simonnygard.blogspot. Koruja voi tilata osoitteesta snollun@hotmail.com.

   

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *