Jumitusasioita

Laura de Lille

Tiedättekö niitä asioita, joita tekee tottumuksesta, laiskuudesta tai vaikka niiden helppoudesta? Vanhassa vara paras, vai miten se oli. Nämä asiat olen itse havainnoinut viime viikkojen kuluessa:

Olen niin markkinoinnin uhri. Jos eau de toiletten nimi on "keisarinna", se ei voi olla muuta kuin koukuttava. Pullon hankin heinäkuussa, ja olen käyttänyt siitä jo melkein puolet. Hups!

Kyllä. Olen kulkenut kukkapaidassani lähes tauotta viimeisen kahden viikon aikana. Välillä ylös asti napitettuna, rennosti puoliksi auki ja tänään puin sen alle vihreän, aavistuksen läpikuultavan topin ja jätin napittamatta kokonaan. Koukuttavaa on myös yhdistää se viininpunaisiin farkkuihin, mutta kyllä se näiden mustienkin kanssa menee.

Niin ja sitten tämä viimeinen jumitus - huulipuna. Mikä siinä on, että kun sitä alkaa kerran käyttää, sitä ilman ei enää osaa olla? Viime aikoina olen kulkenut punaisessa ja jättänyt muun meikin minimiin. Yhyy - en kenties enää koskaan palaa huulikiiltoon.

Kertokaa nyt hyvät ihmiset: kai tekin jumitatte? Mihin asioihin te olette viime aikoina olleet koukussa?

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Voi Laura, kyllä, kyllä! Jumitan harmaissa neuleissa. Hameiden kanssa, farkkujen kanssa, silkkihousujen kanssa, nahkashortsien kanssa... ALaosaksi mitä vaan, kunhan yllä on harmaa neule tai collari, niin olo on kuin kotipesässä :)

jaioni

Kyllä täällä jumitetaan ja monessa asiassa. ;) Tällä hetkellä jumituksessa mukana musta puhvihihainen neuletakki, kirkkaan keltainen kynsilakka ja iso hauenleuka-hiusklipsi, jolla saa kivasti pitkän tukan pysymään ylhäällä. :D

365 Days of Earworms

Kyseistä tuoksua on pitänyt jo ikuisuus hankkia pullollinen tuomaan arkeen juhlan tuntua. Aivan ihana tuoksu!

Olen jumittanut kesällä ostamassani villapaidassa, joka on juuri tarpeeksi lämmin puettavaksi takin kanssa, joka on liian nafti laitettavaksi kiinni... Ja myös tietynsävyisen huulipunan kanssa on sama tilanne. Olen jostain syystä hankkinut vaatekaappini täyteen vaatteita, jotka sopivat kyseisenä sävyn kanssa. Tai ehkä  vain väriaistini kertoo näin laskistuttuaan :)

Huivit! En pysty olla kotonakaan ilman :)

Appelsiininkukkia

Mä oon jumittanut ei-niin-tyylikkäisiin-vaatteisiin eli tässä tapauksessa verkkareihin ja collegetakkiin, molemmat mustia :P

Kommentoi