Jumitusasioita

Tiedättekö niitä asioita, joita tekee tottumuksesta, laiskuudesta tai vaikka niiden helppoudesta? Vanhassa vara paras, vai miten se oli. Nämä asiat olen itse havainnoinut viime viikkojen kuluessa:

dscn1356.jpg

Olen niin markkinoinnin uhri. Jos eau de toiletten nimi on ”keisarinna”, se ei voi olla muuta kuin koukuttava. Pullon hankin heinäkuussa, ja olen käyttänyt siitä jo melkein puolet. Hups!

dscn1358.jpg

Kyllä. Olen kulkenut kukkapaidassani lähes tauotta viimeisen kahden viikon aikana. Välillä ylös asti napitettuna, rennosti puoliksi auki ja tänään puin sen alle vihreän, aavistuksen läpikuultavan topin ja jätin napittamatta kokonaan. Koukuttavaa on myös yhdistää se viininpunaisiin farkkuihin, mutta kyllä se näiden mustienkin kanssa menee.

dscn1313.jpg

Niin ja sitten tämä viimeinen jumitus – huulipuna. Mikä siinä on, että kun sitä alkaa kerran käyttää, sitä ilman ei enää osaa olla? Viime aikoina olen kulkenut punaisessa ja jättänyt muun meikin minimiin. Yhyy – en kenties enää koskaan palaa huulikiiltoon.

Kertokaa nyt hyvät ihmiset: kai tekin jumitatte? Mihin asioihin te olette viime aikoina olleet koukussa?

Kommentit (5)
  1. Mä oon jumittanut ei-niin-tyylikkäisiin-vaatteisiin eli tässä tapauksessa verkkareihin ja collegetakkiin, molemmat mustia 😛

  2. Huivit! En pysty olla kotonakaan ilman 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *