Kerro lukutoive!

Laura de Lille

Käsillä on taas se aika vuodesta, viikosta ja päivästä, kun blogiajatus ei vaan rullaa.

Jos aivan rehellisiä ollaan, kirmailisin kernaasti nyt vaikka siellä metsässä nettikirjoittelun sijaan.

Niinpä onkin aika heittää pallo toviksi teille!

Mistä haluaisit Laura de Lillessä tänä syksynä lukea?

Saisko olla: reissuasiaa, kielenopiskelujippoja, soittolistoja, tyylijuttuja vai jotain ihan muuta? Mitä viime aikojen tykätyimpiin postauksiin tulee, juttupyyntönne Pariisissa asumisesta ja freelancerin töistä on jo lisätty listoille.

Ehdota! Toteutan toiveita loppuvuoden mittaan.

Kommentit

Annika2 (Ei varmistettu)

Kirjoita Helsingistä. Yksityiskohtia eri vuodenaikoina. Ja ihmisten havainnoinnista siellä. Ja vaikka ruuasta :) se uppoaa aina....

gdgfkgdfomså (Ei varmistettu)

Kieltenopiskelujippoja!!

Nuuh beibe!

Voi lukisin ihan korvat höröllä miten luot ja ylläpidät ystävyyssuhteita kun maat ja maanosat vaihtuivat ...ja jos niin miten käsitys omasta itsestä on mahdollisesti muuttunut ystäväpiirien vaihtumisten myötä. Samoin mikä sinulla auttaa kaukoystävien akuuttiin kaipuuseen? Muutin itse kaksi vuotta sitten ulkomaille ja edelleen pohdin näitä juttuja paljon!

Annnne (Ei varmistettu)

Olisi kiinnostavaa kuulla lisää työstäsi New Yorkissa. Myös tarinat mieskoukeroista ovat aina herkullisia. Niitä kun voi sitten hykerrellen peilata omiin kokemuksiin. Sinulla on aivan ihana blogi. Kirjoitat tosi jouhevasti ja laitat itsesi likoon.

HFS / Annukka (Ei varmistettu) http://herfavoritesongg.blogspot.fi/

Musasuositukset ovat aina tervetulleita! Aiempien musapostausten perusteella meillä on nimittäin samanlainen musiikkimaku. :-) kivaa syksyä sulle!

mminski (Ei varmistettu)

Tykkäsin tosi paljon siitä sarjasta, missä loit kolme erilaista vaatekokonaisuutta yhden teeman ympärille, ne oli niin inspiroivia! Leffasuosituksia saa myös mieluusti laittaa jakoon, vaikkapa kauhuleffasuosituksia näin iltojen pimetessä :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Onpas sulla hyvä muisti! :)

Oiskohan taas aika alkaa tehdä näitä?

Riika. (Ei varmistettu)

Lempparipaikat Helsingissä! Siis hyvät sisätilaspotit näin syksyn kunniaksi Ü

Marion (Ei varmistettu)

Kieltenopiskelujippoja kiitos kaunis!

freekusti (Ei varmistettu)

Vaikka mainitsit tämän jo, niin ihan ehdottomasti freelanceriudesta!
Minkälaisia työpäiväsi ovat, missä ja miten työskentelet, miten olet hoitanut "paperihommat", laskutuksen jne (siinä määrin, kun näistä voit kertoa). Olen itse opiskelujeni loppuvaiheessa ja teen opiskelun ohella freetöinä editointia ja oikolukuja. On jotenkin ihana kuulla muiden työpäivistä ja ihan freen arjesta!

sarppa (Ei varmistettu)

Tanskasuosituksia! Asun tämän syksyn Kööpenhaminassa ja vielä on paljon paikkoja, joissa en ole käynyt tai löytänyt :)

All My Days

Mua kiinnostais kuulla millaisia kulttuurieroja Suomen, Ranskan ja etenkin jenkkien välillä olet havainnut. Mikä ärsyttää, mikä on kivaa, mitä kaipaat yms? :)

Toinen mikä kiinnostaa on se miten onnistuit aikanaan löytämään työharjoittelupaikan Nycistä ja miten paperihommat yms. sitä varten sujuivat.

Kommentoi