Kirje Ameriikasta

kirje3.jpg

Elämä on ihanaa! Vaikka sitten seuraavista syistä:

1. Kivannäköisistä kynsistä tulee hyvä mieli — pieni maalailuhetki tekee hyvää, kun joutuu väkisin pysähtymään muutamaksi minuutiksi oli sitten kuinka stressissä tahansa. Olenkin tehnyt sopimuksen itseni kanssa: Ostan uuden kynsilakan aina silloin, kun suru puskee puseroon tai alan murehtia tyhjänpäiväisyyksiä. Tähän mennessä saldoni on vasta yksi, mutta toimii.

2. Tätä ei paljon tarvitse kuorrutella: Hyvä ruoka on kaiken a ja o. En ole tainnut syödä koskaan näin hyvin ja monipuolisesti kuin nyt. Olo on loistava, ja myös luomuruokakokeiluni on ollut  varsin silmiä avaava kokemus. Ja olenpa oppinut siinä sivussa paljon muutakin. Kiitos Jenkkilä reilusta hintatasosta ja tarjonnan paljoudesta!

3. En ole eläissäni törmännyt niin moniin kivoihin putiikkeihin, kirppiksiin ja second hand -puoteihin kuin täällä New Yorkissa. Ja tämähän sopii ainakin mun pirtaan!

4. Spontaanius kunniaan! Taannoinen roadtrip on jo saanut jatkoa patikointi -ja laskettelureissun muodossa ennestään tuttujen sekä uusien couchsurfereiden kanssa. Menneenä maanantaina illallistimme kuskimme kotona ja valmistimme vaahtokarkkeja iii-hanalla reseptillä. Niitä paistelimme sitten myöhemmin samana yönä Williamsburgin hipsteribaarin takapihan nuotiolla. Tikkuina käytimme varpuja, ja muistona tuosta illasta vaatteissani on edelleen huumaava savun haju.

Että tällaisia terveisiä tällä kertaa. Perjantaina suuntaan hetkeksi Suomeen, törmätään siellä!

terkut.jpg

Kommentit (5)
 1. lucy, voi ei. Tällaiset kommentit pistävät aina hiljaiseksi. Kiitos kauniista sanoista!

  riitu, right back at ya! 🙂

  Linda, sehän se vasta oiskin. Mut hei, ei unohdeta ensi joulua ja kalkkunaa. 🙂

  Vierailija, kiitos juttutoiveesta! Pääsen käsittelemään näitä aiheita varmasti hyvin pian. Pyytäisin vielä vähän kärsivällisyyttä. 🙂

   

 2. saako toivoa sitä juttua työnhakusaiteista ulkomaan suunnalla? vinkkejä? asunnonhaku vinkkejä, eli mitä huomioida jne?

  Ja olisi myös kiva kuulla työstäsi new yorkissa. Mitä työtä teet ja millainen yritys. Olenko liian utelias? anteeksi jos ole, mutta ulkomaat on aina kiinnostava juttu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *