Kolme kärpästä yhdellä iskulla

Laura de Lille

Moi!

Mitä kuuluu? Meikälle ei pöllömpää!

En muista olleeni näin iloinen uuden viikon alkamisesta pitkään aikaan, ja kiitos siitä kuuluu kaikin puolin onnistuneelle ja rentouttavalle viikonlopulle!

Kun vähän aikaa sitten kirjoittelin hyvinvointiajatuksistani, olisi listaan voinut lisätä myös oman ajan: menneenä viikonloppuna leivoin, katselin leffoja, söin keksitaikinaa, kuuntelin Princeä ja käväisin vaateostoksilla – ihan itsekseni! Vaikka aktiiviset sosialisointipäivät ovat mukavaa vaihtelua, erakkoviikonloput forever!

Viikonloppuna mietiskelin myös uuden persikkatoppini yhdistelymahdollisuuksia. Koska epäsovinnaisuus on siunaus, puin sen sunnuntaina syksyllä hankkimani eläinkuvioisen hameen kanssa.

Toppi toimii hyvin uuden meikkilookin kanssa, ja loppusilauksen, oranssihtavan huulipunan, sain aikoinaan lahjaksi Jolien tytöiltä. Kokeilu on muutenkin mennyt ihan mahtavasti – kun ilme on eri, myös puoli vaatekaappia näyttää ihan uudelta! Ja mikä parasta: jopa mieskin huomasi muutoksen.

Kolme kärpästä yhdellä iskulla, sanoo meikä!

Kommentit

apple (Ei varmistettu)

STYLE!

Annika2 (Ei varmistettu)

Ai että mä tuun aina niin iloiseksi ja hyvälle tuulelle näistä sinun postauksista! Kiitos! ...ja persikkatoppi on huippuhyvä ton hameen kanssa ja SOPII myös viininpunaisen kanssa. Veery goood.

Sitten toinen, ihan pönttö juttu - siis kysymys: viime kesänä vietimme heinäkuun Brooklynissa ja ensi kesänä tulemme ystävien kanssa kesäkuuksi Nykiin. Meillä oli viimeksi käytössä vuokrakämpästä löytynyt luottokortin kokoiseksi taittuva metrokartta, jonka kuuliaisina suomalaisina jätimme sinne lähtiessämme. Se oli äärettömän näppärä, mutta kun yritimme eri paikoista tiedustella, mistä sitä saisi hankittua, ei vastausta löytynyt. Onko sinulla havaintoa asiasta? Osaatko neuvoa? Löytämämme muut kartat olivat lakanan kokoisia tai sitten niin pientä epäselvää tihrua, että tälläinen keski-ikäinen e i v a a n näe :) Tarkoitus on ensi kesänäkin liikkua ja nähdä niin paljon kuin mahdollista ja hyvä metrokartta auttaa paljon... Kiitos jos osaat auttaa - ja muutenkin :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Ja mä tuun aina iloiseksi, kun joku jättää tällaisen superkivan kommentin! Kiitos :)

Piti ihan kysyä tätä metrokartta-asiaa mieheltä. Sen veikkaus oli, että niitä saisi ihan tavallisista turistikaupoista, joissa myydään muutakin NYC-krääsää. Kokeilitteko niitä? Jos koklasitte, sitten kyllä tiedä. Mutta lupaan pistää postiin, jos sellaiseen jossain törmään!

Annika2 (Ei varmistettu)

Voi KIITOS, että yritit selvitellä! Kyllä me joistakin turistiputiikeistakin kyseltiin, mutta ei onnannut. Laitetaan tietty taas etsintä päälle, kun sinne saavutaan, mutta laita vinkki vaikka johonkin postaukseen, jos kaivattu aitemi ihan vaan sattumalta osuu silmääsi siellä kulkiessasi :) Ja mun pitää hommata varuilta paremmat lukulasit niin näkkeepi sitten huonompiakin karttoja tihruilla :D

Aurinkoa!

Laura Pollari
Laura de Lille

Pidetään silmät auki! :) Aurinkoa!

pilkahduksia

Vaikka ihmisten seura on mukavaa, on minäaika aina välillä tarpeen!

t. toinen ajoittainen erakko

Laura Pollari
Laura de Lille

AAMEN :)

P.s Kiva kisu tossa profiilikuvassa!

pilkahduksia

Harmi vaan, että se on vaan vanhempien kisu, oma elämäntilanne ei vielä anna periksi oman hankintaan... Mutta vielä joku päivä, ja silloin kisun silittelyn voi lisätä oma aika -juttuihin ;)

kettu2 (Ei varmistettu)

sitä vaan, että pidän sinusta ja blogistasi paljon. oon yleensä kauheen kyyninen, enkä yhtään kestä positiivisia ihmisiä tai blogeja, mutta kohdallasi teen poikkeuksen. oot jotenkin niin aito ja huippu tyyppi, että luen uusimmat postauksesi innolla ja niistä tulee hyvä mieli. tästä siirryn päätelmään, että posiitivinen asenteesi tarttuu, ja ehkä saan tämän kyynistymisen pysäytettyä ennen kuin on liian myöhäistä. eli siis kiitos blogistasi ja siitä, että olet sinä!

Laura Pollari
Laura de Lille

Moi Kettu! Saakeli sentään - mikä siinä on, että kivoihin kommentteihin on paljon vaikeampi vastata kuin nihkeisiin? 

Kiitos ihan huipusta kommentista, hymyilin tälle koko aamun! Kyyninen osaan olla minäkin (kyllä kyllä) mutta nyt se on todistettu: positiiviset sanat toimivat puolin ja toisin. 

KIITOS!

Kommentoi