Kolme kärpästä yhdellä iskulla

IMG_4834.jpg

Untitled-1.jpg

Moi!

Mitä kuuluu? Meikälle ei pöllömpää!

En muista olleeni näin iloinen uuden viikon alkamisesta pitkään aikaan, ja kiitos siitä kuuluu kaikin puolin onnistuneelle ja rentouttavalle viikonlopulle!

Kun vähän aikaa sitten kirjoittelin hyvinvointiajatuksistani, olisi listaan voinut lisätä myös oman ajan: menneenä viikonloppuna leivoin, katselin leffoja, söin keksitaikinaa, kuuntelin Princeä ja käväisin vaateostoksilla  ihan itsekseni! Vaikka aktiiviset sosialisointipäivät ovat mukavaa vaihtelua, erakkoviikonloput forever!

Viikonloppuna mietiskelin myös uuden persikkatoppini yhdistelymahdollisuuksia. Koska epäsovinnaisuus on siunaus, puin sen sunnuntaina syksyllä hankkimani eläinkuvioisen hameen kanssa.

Toppi toimii hyvin uuden meikkilookin kanssa, ja loppusilauksen, oranssihtavan huulipunan, sain aikoinaan lahjaksi Jolien tytöiltä. Kokeilu on muutenkin mennyt ihan mahtavasti kun ilme on eri, myös puoli vaatekaappia näyttää ihan uudelta! Ja mikä parasta: jopa mieskin huomasi muutoksen.

Kolme kärpästä yhdellä iskulla, sanoo meikä!

Kommentit (10)
 1. sitä vaan, että pidän sinusta ja blogistasi paljon. oon yleensä kauheen kyyninen, enkä yhtään kestä positiivisia ihmisiä tai blogeja, mutta kohdallasi teen poikkeuksen. oot jotenkin niin aito ja huippu tyyppi, että luen uusimmat postauksesi innolla ja niistä tulee hyvä mieli. tästä siirryn päätelmään, että posiitivinen asenteesi tarttuu, ja ehkä saan tämän kyynistymisen pysäytettyä ennen kuin on liian myöhäistä. eli siis kiitos blogistasi ja siitä, että olet sinä!

  1. Moi Kettu! Saakeli sentään – mikä siinä on, että kivoihin kommentteihin on paljon vaikeampi vastata kuin nihkeisiin? 

   Kiitos ihan huipusta kommentista, hymyilin tälle koko aamun! Kyyninen osaan olla minäkin (kyllä kyllä) mutta nyt se on todistettu: positiiviset sanat toimivat puolin ja toisin. 

   KIITOS!

 2. Vaikka ihmisten seura on mukavaa, on minäaika aina välillä tarpeen!

  t. toinen ajoittainen erakko

  1. AAMEN 🙂

   P.s Kiva kisu tossa profiilikuvassa!

   1. Harmi vaan, että se on vaan vanhempien kisu, oma elämäntilanne ei vielä anna periksi oman hankintaan… Mutta vielä joku päivä, ja silloin kisun silittelyn voi lisätä oma aika -juttuihin 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *