Kotia kohti

img_7026.jpg

Ehdoton lempparijuttuni Suomessa: Vanhat kunnon pullakahvit. 

Pariisissa asuessani tapasin lievittää ruokaikävääni Ikean korvikkeilla, vaikka eihän se yhtään sama asia ollut. Vain Suomesta sai parhaat. Niin se on nytkin.

Istun nyt lentokentällä odottamassa Nykin lentoani. Jos totta puhutaan, seuraavasta Suomen matkasta minulla ei ole hajuakaan. Se voi olla yhtä hyvin vuoden kuin kahdenkin päässä. 

Matkustelemistaukoa ei ole sentään aikeissa pitää — mielessä siintää jo seuraava viikonloppureissu joko Bostoniin tai Montréaliin parin viikon päähän. Täytän tuolloin vuosia ja ajattelin juhlistaa sitä tien päällä. Varsinaiseksi synttärilahjaksi itselleni kustannan tanskan kielen tunnit New Yorkin tanskalaisella kirkolla.

Hassua — en ole tuntenut yhtä pakottavaa tarvetta opiskella uutta kieltä sitten ranskan. Se tunne, kun alkaa ymmärtää, mitä ihmiset ympärillä sanovat ja pystyy ilmaisemaan itseään uudella kielellä on hullaannuttava. Muutaman vuoden päästä mongerran toivottavasti jo vaivatta.

Ihastuttavaa viikonloppua. Palaillaan toiselta puolelta Atlanttia!

Kommentit (2)
  1. Kiitos linkeistä! Arvon vielä hiukan, mihin sitä lähtisi. Näistä on varmasti hyötyä! 🙂

  2. Oi, mä tykkään molemmista kaupungeista, Bostonista ja Montrealista. Montrealissa tosin olen ollut vain kerran, mutta on ihan mahdollista ihastua kaupunkiin jo kerrasta! En tiedä kaipaatko vinkkejä, mutta tässä muutama postaus viime kesän reissuiltani.

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2011/07/matkalla-montreal.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2011/07/ostoksilla-montrealissa.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2011/07/fashion-world-of-jean-paul-gaultier.html

    http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2011/07/matkalla-boston.html

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *