Kotona taas

Omasta tilasta luopuminen oli viime kevään ylivoimaisesti vaikein asia. 

Nyt olen kotona taas.

IMG_4007.jpg

Tuntuu uskomattomalta ajatella, että lojuin lähes puoli vuotta toisten nurkissa  sohvilla, lattioilla ja varasängyillä.

Niin metkaa kuin kiertolaiselämä ajoittain olikin, viime viikolla pääsin vihdoin purkamaan matkalaukut. Tämän spoilaan: niitä ei sitten ihan heti uudelleenpakkailla. Maatuskat ja simpukankuoret saavat hengailla hyllyissään ainakin seuraavan vuoden talveen saakka.

Asumismuodoksi valitsin yksiön.

Kun muutto omaan kämppään tuli mahdolliseksi, en epäröinyt. Ehdin elää kommuuneissa niin kauan, että olin enemmän kuin valmis hassaamaan kuukausittaisen lisäsatasen täysin omasta tilasta.

Olen täpinöissäni.

Asunto on avara ja vähätavarainen. Tiskivuori matala ja ennen kaikkea oma. Kotiin saapuminen nostaa hymyn poskille, ja Princeä voi luukuttaa ympäri vuorokauden. Olenpa kotirentoilun lomassa aloittanut uudelleen myös vanhan harrastukseni laulamisen.

Kulkuri- ja kämppiselämää saatan koklata taas joku päivä, mutta en aivan justiinsa.

Nyt nautin rauhassa omista nurkistani ja neurooseistani.

Kommentit (8)
  1. I so hear you! Asun vikaa vuotta kommuunissa, takana on jo 8v:tta. Muutan yhteen tosin poikkiksen kanssa, kattoo sit kuinka kauan jaksaa tuijotella toisen naamaa. 😀 Erosin myös äskettäin vanhasta freelancer työstä (koodaus/layoutit/sisällön tuottaminen) kun työ lakkasi antamasta mitään muuta kuin mielenterveysongelmia (turhautumisia). Itselläni ei ole koulutusta mokomaan, elämä on vaan opettanut. 😉

  2. Hassua, miten joidenkin kanssa tuleekin hetkittäin kuljettua niin samanlaisia polkuja. Itse irtisanouduin vakkariduunistani Sydneyssä viime helmikuussa, kiertelin kevään Kaakkois-Aasiassa, nautiskelin/turhauduin/rauhoituin/lamaannuin kesän Suomessa enemmän ja vähemmän rakkaiden nurkissa ja vajaa kuukausi sitten löysin itseni ja uuden kotini Glasgowsta. Pysyvyys voi toki olla henkistäkin mutta on se joskus konkreettisenakin ihan paikallaan. Ihana on paikka, jota kodiksi kutsua. Onnea uusille seinillesi, jotka saavat arkeasi ja juhlaasi todistaa!

    1. Ai saakeli, kuulostaapas tosiaan tutulta! Ja Sydneystä Skotteihin = hyvä reitti 🙂

      Paljon onnea uuteen kotiin Glasgow’hun! 

      1. Kiitos ja tervetuloa pubikierrokselle, jos alkaa viikonloppureissuvarvasta kuumottaa, tää on kyllä kans aika jees paikka 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *