Kuinka tapasin tulikärpäset ja muita ihmeellisyyksiä

Kun suurkaupunki lilluu +35:ssä celsiusasteessa, päätään ei kannata vaivata millään muulla kuin reissulla kaupan jäätelöaltaalle. Liekö mielen sekä ruumiin yllättävästi virkistävällä ilmastoinnilla näppinsä pelissä, mutta sanoisin olleeni varsin tehokas tallaaja kesäkuisesta helleaallosta huolimatta.

Olen nimittäin tullut selvittäneeksi monta mysteeriä.

img_9521.jpg

Sen, miksi pyöräily 15 cm:n koroissa kannattaa vain ja ainoastaan hätätapauksissa. 

Sen, missä lymyilevät Central Parkin tulikärpäset, ja miksi puiston nurmikolla pussailu kahdelta yöllä on noin karkeasti yleistäen paljon antoisampaa kuin päivällä.

Nähnyt hevoskarsinan midtownissa, ja selvittänyt vihdoin, missä asustelevat newyorkilaisia turistikärryjä vetelevät heppapoloset.

img_9508.jpg

Oppinut, että kynnet kannattaa lakata kesäisin ainakin kerran viikossa. Mielellään pastellivärein.

Oivaltanut, miksi piknikistä pesukarhujen kotikulmilla voi tulla koomisin kokemus naismuistiin — yhden kaverin pirskeistä saattaa tulla helposti monen karvaturrin bileet, ja se syyllistävä tuijotus on paha.

Ymmärtänyt, miten tanskan kielen sanoja voi keksiä omasta päästään peruskouluruotsin pohjalta ja olla oikeassa 70% ajasta. Ainakin, jos ne onnistuu lausumaan nauramatta.

 

Vaan ei tässä ihan laakereillaan ajateltu viettää tulevakaan viikkoa.

Seuraavan kymmenen päivän aikana aion nimittäin ottaa selville ainakin seuraavat asiat: Mitä tapahtuu ruotsalaisissa juhannuskekkereissä keskellä eläväisintä Manhattania, kannattaako surffaaminen Atlantin rannalla ja miltä tuntuu lähteä telttailemaan pojan kanssa, josta tykkää.

Stay tuned.

terkut.jpg

 

Kommentit (10)
  1. Linda, no niin on! Bisous bisous 🙂

    Vierailija, voi kyllä vaan! Puss puss 🙂

    Vierailija2, kärpäset Central Parkissa ja hepat 48.kadulla 10. ja 11.avenuen välissä! Ja kyllä vaan, en usko, että hevosten — tai eläinten ylipäätään — on hyvä asua näin ahtaassa ja muutenkin epäluonnottomassa ympäristössä. 

    Ihanaa alkavaa viikkoa Suomeen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *