Kun unelmamatka menee reisille

Harva asia on mennyt tällä viikolla putkeen. Joku saattaisi kutsua tätä aivan täydelliseksi katastrofiviikoksi.

Esimerkkitapaus, joka jo naurattaa kaikessa tragikoomisuudessaan: jouduimme perumaan telttaretkemme Färsaarille, päivää ennen h-hetkeä.

Mutta kun hommat räjähtävät käsille, voi aina keskittyä harmin minimoimiseen vaikkapa seuraavalla argumentilla:

enpäs ole eläissäni majoittunut itä-eurooppalaisen pääkaupungin puistossa teltan ja trangin kera.

Koska kyllä, vaikka Färsaaret menivät metsään, kuningasideasta ei luovuta edes helleaallon edessä. Lohtutelttailemaan lähdemme nyt pitkäksi viikonlopuksi, Budapestiin!

Koska lähtö koittaa tasan 12 tunnin päästä ja matkasuunnitelmia ei pyörän vuokraamisen lisäksi tietenkään löydy, on meikällä erityispyyntö ruutujen takana lymyileville Budapest-matkavinkkieksperteille: antakaa palaa!

Mitä kämäviikkoon noin muuten tulee, se ei ole tietty vieläkään täysin ohi.

Siksi inspiraatiokuvituksena kuuli kesämisu vuodelta 1971, joka muistuttaa meikälle (ja muillekin) että paremmat reissuajat eivät maailmasta lopu  ainakaan, jos jalassa on hemmetin hienot jesarisandaalit.

1971.jpg

Kuva: Muoti-Sorja

Kommentit (3)
  1. Olin juuri itse toukokuussa Budapestissä, se on ihana kaupunki! Sellai rento, luova ja symppis 🙂 Mä suosittelen käymistä rauniobaareissa, ehkä tunnetuin on nimeltään Szimpla! Király utca on kiva katu, jonka varrella on paljon kivoja kuppiloita ja kauppoja (aika vilkas bilekatukin, mutta siellä on kaikkea kivaa piilossa). Kazinczy utca on kans toinen kiva, poikkikatu Király utcalta 🙂 Paikalliset tuntuivat hengaavan paljon siellä Erzebet terillä, siellä on pimeällä ihania pikkuvaloja ja kivoja istuskelupaikkoja. Hauskaa reissua!

  2. Hei ja joo!

    Kiitti vinkistä, lisätty listalle! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *