Kuusi kämppistä uunista ulos

Laura de Lille

Paras tapa tutustua uusiin kämppäkavereihin? 

Uuden ystävän synttäribileissä 20.kerroksisen manhattanilaishotellin katolla.

Uudessa huushollissamme asustaa kokonaiset kuusi superkämppistä: Neljä poikaa ja kaksi tyttöä. Tyyppejä, joiden juhliin saa kutsun vaikkei ole vielä taloon muuttanutkaan.

Täytynee sanoa, että oli kyllä paras afterwork aikoihin, ja tulipa kuppikakkujen ja kurkkudrinkkien lomassa bondattuakin. 

Illasta selvisimme seuraavanlaisin johtopäätöksin: Yläkerrassani asustavan graafikkokämppikseni Freemanin sekä minun huoneeni väliin rakennetaan liukumäki. Sinne tulee luonnollisesti pallomeri.

Takapihallemme asennetaan puhallettava uima-allas. Lasten, mielellään.

Alakertamme uudelleennimetään pikku-Euroopaksi kahden meistä edustaessa vanhaa mannerta. Vain Suomen lippu puuttuu. Iso-Britannia sieltä löytyy jo.

 

Nyt on edessä vielä se rasittavin, eli itse muutto. Sitä varten varasin männäviikolla muuttoauton sekä yhden avuliaan, ajokortillisen kaverin, jolle taidan olla elämäni, tai ainakin mielettömän illallisen, velkaa. Ennen sitä käydään kuitenkin vielä vesisotailemassa Central Parkissa kuudenkymmenen muun sohvasurffarin kanssa. Täältä tullaan Brooklyn! 

 

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Vitsi miten loistava fiilis näistä kuvista välittyy! Sun blogin lukeminen on vaarallista, näitä juttuja lueskellessa iskee aina hirveä hinku lähteä tutkimaan New Yorkia... Kuitenkin ajatus kaukolennosta vaihtoineen nelikuisen pojan kanssa palauttaa aika nopeesti maan pinnalle. ;) Mutta onneksi voin tunnelmoida näitä kuviasi!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hihii! Pikkumies reppuselkään ja matkaan sieltä, sanon minä! :)

 

Hosuli
Hömppäblogi

Huh miten siistejä kuvia ja näköaloja taas! Kunhan ei korkean paikan kammo iske. :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Ei iskenyt, lupaan! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Anteeksi kun työnnyn tänne nipottamaan, vaikka sulla on tosi hyvä blogi kaikin puolin, mutta pakko sanoa, kun on osunut silmään: kaksoispisteen jälkeen lauseet aloitetaan pienellä (paitsi tietysti jos kyseessä on erisnimi). Kirjoitat hirveen hyvin ja siksi juuri häiritsee tuo sinänsä mitätön seikka. :)
Mutta keep up the good work ja onnea tulevaan kotiin!
T: Kielioppitäti

Kielioppisetä (Ei varmistettu)

Edelliselle kommentoijalle: On pakko nipottaa nipotuksestasi. Sääntö ei ole aivan noin suoraviivainen. Jos kaksoispisteen jälkeisiä selittäviä lauseita on useita, eli kaksoispisteen vaikutus ulottuu yli ensimmäisen lauseen, myös ensimmäinen lause aloitetaan isolla alkukirjaimella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin ei kuitenkaan ylläolevan merkinnän esimerkeissä tapahdu. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kielioppitäti olisi mielestäni voinut työstää oman ensimmäisen lauseensa vähän yksinkertaisemmaksi. Minusta olisi ollut parempi jakaa sanoma kolmeksi eri lauseeksi. Eli se minulla pisti silmään.
Hyvää jatkoa sinulle Laura äläkä anna kommenttien häiritä! Huomauttamista kun on niin helppo löytää.

<3 (Ei varmistettu)

saanko kysyä aiheen vierestä? mitä olet ajatellut silloin, jos joku on kyseenalaistanut ratkaisujasi asua ulkomailla? oletko alkanut epäillä, että ehkä ei kannatakaan lähteä? miten olet saanut itsesi taas rohkeaksi ja sanomaan, että hitto: minun elämäni, päätökseni ja unelmani.

kysyn, koska olen toteuttamassa pitkäaikaista haavettani muuttaa unelmieni kaupunkiin ja törmään muutaman läheiseni osalta siiihen, että parempi olisi pysyä kotona.

totta kai lähden silti, mutta harmittaa, kun he saavat epäilyksen heräämään, vaikka se onkin hetkellistä.

ihania seikkailuja, kaunis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi Lauran pitäisi millään tapaa loukkaantua mun kommentista? Eihän siinä ollut mitään ilkeää. Muut vierailijathan tuosta tuntuvat hermostuneen, ei Laura itse - uskoisin, ettei hän itse koe minkäänlaista tarvetta moiseen! Minähän erityisesti kehuin Lauran kirjoitustyyliä (en itse osaisi kirjoittaa yhtä osuvasti ja soljuvasti), ja yritin vain sanoa, että tuo kaksoispistejuttu on tarpeeton "tahra" muuten hienosti kirjoitetussa blogissa. Mutta en nyt enää enempää tätä viitsi kommentoida, kunhan selvensin sanomisiani. Hyvää jatkoa Lauralle ja muillekin. :)
T: Sama täti

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei kielioppitädit ja kumppanit :) 

Kiitos kommenteista! Keskustelu lähti näköjään elämään omaa eläämäänsä minun poissaollessani. Yksi kaksoispiste ja iso alkukirjain eivät onneksi maailmaa kaada, ja joka päivä oppii jotain uutta! 

<3, tietenkin on kyseenalaistanut! Kirjoitin joskus puolisen vuotta sitten tästä postauksenkin. Omalla kohdallani on käynyt niin, että mitä enemmän joku on kyseenalaistanut ajatuksiani tai haaveitani, sitä kiivaammin niitä kohti olen kulkenut. Sitten joku päivä voi tulla ja näyttää. Aika hyvä motivaattori! Muista myös, että lähtöruutuun voi aina palata. Paljon tsemppiä seikkailuihin! :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Laura, eivät missään nimessä kaadakaan, enkä siksi ymmärrä, miksi tuosta kommentistani joku niin kovasti hermostui. Sehän oli pelkkä huomio, vähän niin kuin irronnut ripsi, joka pyyhkäistään pois kaverin poskelta. Ja kenenkäs maailman irtoripsi nyt kaataisi? Voihan siitä silti mainita kaveriaan loukkaamatta!
Tiesin, ettet sinä tuosta tuohtuisi. :)

Mutta nyt riittää jaaritus, pahoittelut, jos vaikutin kovinkin tiukkapipoiselta. Onnea Brooklyniin!

Laura Pollari
Laura de Lille

Tarkoitin, ettei tarvitse mun kielioppimokien takia kenenkään alkaa keskenään tapella täällä. :)

Ja kiitos onnentoivotuksesta! Muutto huomenna, jaiks!

Kommentoi