Kuusi kämppistä uunista ulos

Paras tapa tutustua uusiin kämppäkavereihin? 

Uuden ystävän synttäribileissä 20.kerroksisen manhattanilaishotellin katolla.

img_0372.jpg

img_0383.jpg

img_0376.jpg

img_0369.jpg

img_0384.jpg

img_0389.jpg

Uudessa huushollissamme asustaa kokonaiset kuusi superkämppistä: Neljä poikaa ja kaksi tyttöä. Tyyppejä, joiden juhliin saa kutsun vaikkei ole vielä taloon muuttanutkaan.

Täytynee sanoa, että oli kyllä paras afterwork aikoihin, ja tulipa kuppikakkujen ja kurkkudrinkkien lomassa bondattuakin. 

Illasta selvisimme seuraavanlaisin johtopäätöksin: Yläkerrassani asustavan graafikkokämppikseni Freemanin sekä minun huoneeni väliin rakennetaan liukumäki. Sinne tulee luonnollisesti pallomeri.

Takapihallemme asennetaan puhallettava uima-allas. Lasten, mielellään.

Alakertamme uudelleennimetään pikku-Euroopaksi kahden meistä edustaessa vanhaa mannerta. Vain Suomen lippu puuttuu. Iso-Britannia sieltä löytyy jo.

 

Nyt on edessä vielä se rasittavin, eli itse muutto. Sitä varten varasin männäviikolla muuttoauton sekä yhden avuliaan, ajokortillisen kaverin, jolle taidan olla elämäni, tai ainakin mielettömän illallisen, velkaa. Ennen sitä käydään kuitenkin vielä vesisotailemassa Central Parkissa kuudenkymmenen muun sohvasurffarin kanssa. Täältä tullaan Brooklyn! 

 

Kommentit (13)
  1. Tarkoitin, ettei tarvitse mun kielioppimokien takia kenenkään alkaa keskenään tapella täällä. 🙂

    Ja kiitos onnentoivotuksesta! Muutto huomenna, jaiks!

  2. Laura, eivät missään nimessä kaadakaan, enkä siksi ymmärrä, miksi tuosta kommentistani joku niin kovasti hermostui. Sehän oli pelkkä huomio, vähän niin kuin irronnut ripsi, joka pyyhkäistään pois kaverin poskelta. Ja kenenkäs maailman irtoripsi nyt kaataisi? Voihan siitä silti mainita kaveriaan loukkaamatta!
    Tiesin, ettet sinä tuosta tuohtuisi. 🙂

    Mutta nyt riittää jaaritus, pahoittelut, jos vaikutin kovinkin tiukkapipoiselta. Onnea Brooklyniin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *