La flemme

yo.jpg

Hei, arvatkaa mitä? Tämä viikonloppu meni täysin kotona laiskotellessa. Lauantaista lyhyttä, mutta pakollista ruokakauppakäyntiä lukuun ottamatta en juuri ole poistunut sohvaltani – en käynyt edes juoksemassa!

Huulipunan verran sain tosin meikattua omaksi ilokseni tänään, ja pukeuduin pitkästä aikaa Vivienne Westwoodin jättipuserooni. Huomenna sitten taas lopputyön kimppuun niinkin aikaisin kuin yhdeksältä aamulla. 

Hyvät illanjatkot!

Kommentit (2)
  1. Hahaa, hassua että kysyit. Tälle pitäis omistaa melkein oma postauksensa!

    En ole koskaan hakenut ranskalaista poikaystävää täältä, vaikka joskus olen treffeillä aikoinaan käynytkin. Näin lyhyesti sanottuna: ranskalaismieskliseet eivät uppoa muhun yhtään. Tiedän, että tämä on aika karua yleistämistä, mutta omalle kohdalleni ei ole sattunut yhtään paikallista miestä, jonka kanssa olisin löytänyt mitään yhteistä. Liian vakavia, naisiin ylimielisesti suhtautuvia ja machoja mun makuun. Samalla lailla mä olen liian eläväinen ja iloinen ranskiksille enkä vastaa ns. pohjoismaalaisen, vaalean tytön fantasiaa, joka jyllää täällä.

    Kysyntä ja tarjonta eivät vaan kohtaa. Kumminkaan päin!

     

  2. Luin postauksiasi ja huomioni kiinnittyi erään postaukseen, jossa annoit tavallaan neuvoja 18-vuotiaalle itsellesi ja jäin miettimään sitä kohtaa ”älä deittaile ranskalaisia miehiä”:D. Mitä tarkoitat tällä? Eli ts. voiko Pariisista löytää kunnollista ja luotettavaa ranskalaismiestä?;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *