Laura de Lille 5-vee!

dscn5315.jpg

pariisi_2011.jpg

img_9686.jpg

img_6390.jpg

Arvatkaa mitä! Laura de Lille täyttää tällä viikolla 5 vuotta.

Kuka olisi arvannut? Näin retrospektissä voin kertoa, että:

Vuonna 2008: Olin pariisilaisessa vaateputiikissa töissä, ja tein tarjoilijan hommia. Kirjoitin ehkäpä yhtä huonoa suomen kieltä kuin tuolloin opettelemaani ranskaa! Aloitin koulun, ja kipaisin välitunneilla muotiviikoilla kuvaamassa. Lopetin tukan värjäämisen, ja ilmeisesti myös sen leikkuun (kuvista päätellen olisi tullut kyllä tarpeeseen!) Ostin toisen Pariisin-pyöräni.

Vuonna 2009: Olin myyntiharjoittelussa Pariisissa. Ranskan kieli alkoi luistaa. Tein töitä lastenhoitajana ja siivoojana opintojen ohessa. Unelma New Yorkista siinsi mielessä. 

Vuonna 2010: Jatkoin hanttihommia. Olin sisäänostoharjoittelussa newyorkilaisessa tavaratalossa (ei tullut kauppoja) ja kävin ensimmäisissä oikeissa näytöksissä. Näin Sonia Rykielin kauppareissulla. Lopetin blogin kahdeksi kuukaudeksi ajanpuutteen vuoksi.

Vuonna 2011: Aloitin blogin uudelleen siirryttyäni Lilyyn. Tein toiseksi viimeistä työharjoitteluani L’Eclaireurilla Pariisissa. Kirjoitin 180 sivuisen kandin ranskaksi. Lähdin Suomeen muutamaksi kuukaudeksi. Valmistuin, ja sain töitä New Yorkista.

Vuonna 2012: Muutin New Yorkiin. Asetuin kimppakämppään kuuden muuden ihmisen kanssa. Otin tatuoinnin hetken mielijohteesta. Aloitin reissaamisen ja tanskan opinnot. Ajelin puoli päätä siiliksi. 

Vuonna 2013: Juhlistan 5-vuotiasta blogia ja elämäni ensimmäistä neljännestä, enkä malta odottaa lisävuosia. Ekat rypyt ja iän tuoma viisaus, täältä tullaan! 

Eli hyvää syntymäpäivää vaan, vanhan kotikatuni Rue de Lillen mukaan nimetty bloginrääpäle! Cul sec!

Kommentit (11)
  1. Onnea ihana Laura de Lille! Blogisi on silkkaa timanttia!

  2. Kiitos o i k e a s t i piristävästä ja mielenkiintoisesta blogista! Arvostan etenkin todella paljon asennettasi vaatteita kohtaan ja olet todellakin oikeassa siinä, että samoja vaateyhdistelmiä voi pitää päivästä toiseen yllä, eli; ole rohkeasti tylsä.

    Olen seurannut useita katumuoti-blogeja jo vuosien ajan, mutta vähentänyt huomattavasti seuraamista niiden materialismin ja ylimainnon takia. Sinun blogiasi olen seurannut miltei alusta asti – ja tästähän blogista aikoinaan mainitsi Sami.S, joka taisikin olla sinun kanssa samalla luokalla ala-asteella.. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *