Laura täällä hei!

Hei te kaikki uudet ja vähän vanhemmatkin tuttavuuteni! Tässä teille pieni esittely minusta ja siitä, mitä palstani pitää sisällään.

kukaolen1.jpg

Olen Laura, 23-vuotias nuori muodin ammattilainen, Lilyn ulkomaan muotitoimittaja. Kotiani pidän Pariisissa Rue de Lille -kadulla, josta juontaa myös palstani nimi.

Ulkomaille minut veivät unelmat sekä seikkailunhalu, tarve kurkistaa maailman mahdollisuuksia. Neljä vuotta olen tielläni ollut ja loppua ei näy. Nuorena halusin vaatesuunnittelijaksi, mutta toisin kävi – kouluun jäin Ranskaan ja erikoistuinkin muotimarkkinointiin. Työkokemukseni olen hakenut vaatetusalan yrityksistä Pariisista, New Yorkista ja nyt Suomesta, missä toimin PR-assistenttina Marimekolla joulukuun puoleenväliin saakka. Seikkailuistani olen kirjoitellut ennen sekä jälkeen Lilyyn siirtymiseni ja aikomukseni on tehdä niin jatkossakin.

Täällä kirjoitan itseäni kiinnostavista ajankohtaisista ja vähän ajattomistakin tyyliin ja muotiin liittyvistä aiheista, joissa pyrin tuomaan esille toisenlaista näkökulmaa. Palstallani ei tulla näkemään H&M-yhteistyömalliston nahkahousuista tehtyjä must have -kollaaseja. Minä pureskelen, analysoin ja kyseenalaista niiden alkuperän. Sekä yhteistyömallistojen että nahkahousujen.

kukaolen2.jpg

Palstallani kurkistetaan myös omaan pukeutumiseeni. Aihe on rakas, sillä vaatteet ovat olleet yksi tärkein itseilmaisukeinoni jo teini-iästä lähtien. Ei siis ole sattumaa, että tein niistä itselleni myös ammatin.

Tyylini on yhtä kuin tuuleni. Pidän vaatteista, joissa on luonnetta. Kulutushysteria ei ole juttuni, mieluiten ostan harkiten. Tosi rakkaus odottaa, vaatteissakin. Pukeutumisessa minua kiehtoo eniten yksilöllisyys, enkä usko, että sanalle tyylikäs on olemassa yhtä määritelmää. Eniten arvostan oman tiensä kulkijoita, oli tie sitten mikä hyvänsä. Ei mitä, vaan miten on virallinen pukeutumismottoni. 

Ensi vuonna minua odottavat aivan uudet seikkailut. Niihin pyydän mukaan myös teidät. Tervetuloa palstalleni keskustelemaan, inspiroitumaan ja seurailemaan elämääni ja ajatuksiani. Ilo tavata, toivottavasti meistä tulee hyvät kaverit! ♥

Kommentit (6)
 1. Hei Sirkku,

  kiitos ihanasta kommentista 🙂 Mahtava kuulla, että ollaan tuttuja jo näin pitkältä ajalta!

  Aika jännä – just selailin vanhaa blogspotin blogia läpi ja näin, että siellä oli jopa urheilu- ja ruokapäiväkirjoja. En edes muistanut! 

  Juttuvinkki on kuitenkin otettu vastaan. Kiitos siitä! Pitää palata tähän piakkoin 🙂

   

   

 2. Oon seurannut blogiasi lähes alusta asti. Jatka samaan malliin, juttusi ovat laadukkaita ja niitä on mukava lukea. Sinulla on ihana asenne elämään ja niin kuin joku aiemmin totesi, olet inspiroiva ihminen. Jos saan ehdottaa juttuaihetta, niin voisit ehkä päivitellä urheilukuulumisiasi. Ja ehkä myös antaa vinkkejä siitä, mistä saa cooleimmat sporttirytkyt:—)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *